Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

θέατρο…

Πολύ μου άρεσε αυτό που είπε ο Τσίπρας για τον Καρατζαφέρη, πως έχει δηλαδή ρόλο «κονφερανσιέ» όσον αφορά στις δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, γύρω από τις συζητήσεις με τους υπόλοιπους συνδαιτυμόνες και την επάρατο τριπλέτα. Κάτι έχει ψυλλιαστεί ο επικεφαλής του Συ.Ριζ.Α…
Του χαρίζω λοιπόν μια φωτογραφία του Καρατζαφέρη επί το έργον από τα τέλη των sixties, όταν ο τελευταίος, ως νεαρός… κονφερανσιέ, παρουσίαζε στο κοινό την ιταλίδα τραγουδίστρια Rita Pavone.
Η φωτογραφία προέρχεται από το ελληνικό άλμπουμ της Rita Pavone “Ci Vuole Poco… Vol.2” [RCA Victor KLG 20018]. Eυχαριστώ για την (σε ανύποπτο χρόνο) προσφορά τον Πάνο, του Υπόγειου Record Shop στην Καπλανών.

7 σχόλια:

  1. Μήπως ξέρουμε κάτι για τον Τόνι Πέρις -τον γνωστό εντερταίηνερ της νεολαίας- που οργάνωνε μουσικά πρωϊνά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «Ο δημοφιλής ‘εντερταίηνερ’ της νεολαίας» (όπως έγραφαν τα περιοδικά στις αρχές των 70s) Τόνυ Πέρις, διοργάνωνε και… ισχυρές rock συναυλίες. Socrates Drank the Conium, Πελόμα Μποκιού (όταν είχαν τον κιθαρίστα Chris Jenkins στη σύνθεσή τους) κ.λπ.
    Yorgo, θέλει ψάξιμο για πιο πολλά στοιχεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι γυρίσματα; Μαστοράκης, Καρατζαφέρης... απτή απόδειξη ότι ο μοντέρνος ήχος μάλλον καμμία σχέση δεν είχε με τον αντιδικτατορικό αγώνα. ΔΕΝ ενοχλούσε. Προς απογοήτευση των πάσης φύσεως ροκο-αυτόνομων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο χαρακτηρισμός πάντως του πηγαίνει γάντι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι οι πωρωμένοι μουσικόφιλοι είναι μισάνθρωποι άρα και σοσιαλιστές, εκεί συνήθως καταφεύγουν για να πνίγουν την ψυχασθένειά τους.

    Ο Καρατζαφέρης είναι η μοναδική ελπίδα για την Ελλάδα και μόνο οι ανθέλληνες μπορούν να διαφωνήσουν σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πορωμένος μουσικόφιλος, μισάνθρωπος, σοσιαλιστής, ψυχασθενής και ανθέλληνας ψάχνει κυρία, χήρα ή διαζευγμένη, αναλόγων προσόντων με σκοπό το γάμο. Οικονομικό αδιάφορο. Πληροφορίες εντός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή