Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2016

Ο ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΟΛΩΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ Μέρκελ - Σόιμπλε εναντίον Ελλήνων Βολεμένων… σημειώσατε 2

Ο κύβος ερρίφθη. Τα πάντα τέλειωσαν. Είναι ώρα να τα μαζεύουμε. Τίποτα δεν μπορεί να αντισταθεί σ’ αυτό που ονομάζουμε ελληνικό κράτος, σε ό,τι αποκαλούμε πι χι «ελληνική διοίκηση».
Όταν το έχουν πάρει απόφαση μέχρι και οι Γερμανοί, η Μέρκελ με τον Σόιμπλε, πως πλέον σ’ αυτή την παράγκα δεν μπορεί ν’ αλλάξει απολύτως τίποτα –δεν μπορεί, δηλαδή, να ξεβολευτούν οι βολεμένοι– τότε δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε.
Να τους δώσουμε ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, τα σπίτια μας και ό,τι άλλο περιουσιακό στοιχείο μάς έχει απομείνει, προκειμένου να μπορέσουν να συντηρήσουν αυτό το ΤΕΡΑΣ, που δεν λέει να σταματήσει να εξαπλώνεται με τίποτα. Ένα blob, μια άμορφη μάζα, μια χλαπάτσα που καλύπτει ό,τι χώρο τής παρέχεται, κατακυριεύοντας τα πάντα. Τελευταίο επεισόδιο; H Δημόσια Επιχείρηση Ενεργειακών Επενδύσεων Α.Ε.» (Δ.ΕΠ.ΕΝ.Ε. Α.Ε.) με διευθύνοντα σύμβουλο σύζυγο βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ…
Αυτή η κυβέρνηση της λεγόμενης «αριστεράς», που τρέμει ανά πάσα ώρα και στιγμή να αυτοδιαλυθεί, ψάχνοντας το φιλί της ζωής στα ινδάλματα του πολιτικού trash των nineties, που κρέμεται τέλος πάντων από μια κλωστή η ύπαρξή της, είχε το θράσος να υποσχεθεί –μέσα σ’ αυτή τη διάλυση και την καθημερινή χλαπαταγή– αυξήσεις στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων και πάνω από 45 χιλιάδες προσλήψεις (μόνιμων και εποχικών) μέσα στο 2016!!

9 σχόλια:

  1. 1. Θα εργάζεται αμισθί στο ΔΕΠΕΝΕ ο σύζυγος της Χαράς Καφαντάρη
    2. Όποιος δεν είναι με Τσίπρα κάνει κακό στη χώρα
    3. Ελπίζουμε σε συγκυβέρνηση ενότητας με Κυριάκο
    4. Το 2021 στα 200 χρόνια μας θα είμαστε καλύτερα.
    5. Για τους αριστερούς της Ουτοπίας και της Φάβας να θυμίσουμε την μετανάστευση και τη Β. Κορέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ ΘΑΣΟΚ ΠΗΡΑΜΕ Eurovision ,Euro,Ολυμπιακούς αγώνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι βλακείες είναι αυτές;

    Ο Σόιμπλε και η Μέρκελ που και καλά δεν ξέρουν τι παίζει, και ενώ θέλουν να ...μεταρρυθμίσουν τη χώρα (και όχι να την διαλύσουν), δεν τους αφήνει η κυβέρνηση...

    Μια χαρά συνεργαζόμενοι είναι όλοι. Αν η κυβέρνηση ενδιαφέρονταν για τον τόπο, θα είχε στείλει πρώτα πρώτα στο διάολο την Μέρκελ και το Σόιμπλε.

    Τα άλλα, ότι διορίστηκε ο σύζυγος βουλευτή σε μια δημόσια επιχείρηση είναι ένα ασήμαντο σκανδαλάκι, και αν. Το θέμα δεν είναι ποιός διορίστηκε (ούτως ή άλλως δικώς τους θα ήταν, αν δεν ήταν σύζυγος βουλευτή αλλά απλώς παρατρεχάμενος του κόμματος επί δεκαετιών θα άλλαζε κάτι;) αλλά το τι θα κάνει.

    Και το τι θα κάνει το περιγράφει αναλυτικά το Μνημόνιο 3 και ότι υπεγράφη τον Ιούλιο. Το οποίο, ακόμα και συντηρητικοί κύκλοι παγκόσμιοι είπαν ότι πρόκειται για τέλειο ξεπούλημα και διάλυση της χώρας, αποικιακού τύπου.

    Είναι σαχλαμάρα λοιπόν να λέμε για τάχα αγαθούς Μερκελ και Σόιμπλε σε δήθεν αντιπαράθεση με την κυβέρνηση.

    Και το τελευταίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξεχασα τον Κεντερη ,Θάνου και λοιπούς αθλητές που μας δόξασαν , ολα με ΘΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να με συγχωρήσει ο φίλτατος αναγνώστης Β.Ι., αλλά δεν μπορώ να δημοσιεύσω ολάκερο το σχόλιό του επειδή σ’ ένα σκέλος του δεν αφορά στο «δισκορυχείον».

    Θα σχολιάσω μόνο την εξής παράγραφο:

    «Δεν πιστεύω όμως ότι ο Σόιμπλε θέλει κάτι διαφορετικό από τον εξανδραποδισμό του ιδιωτικού τομέα (αν όντως αυτό υπονοείτε) και ότι η συρρίκνωση του δημόσιου τομέα είναι προς το συμφέρον των πολιτών».

    Η γνώμη η δική μου είναι πως οι Γερμανοί έχουν παραδώσει τα όπλα. Βλέπουν πως στη χώρα δεν μπορεί να γίνει κάτι πολύ διαφορετικό απ’ αυτό που ήδη υπάρχει κι έχουν αποφασίσει να «παίξουν» μ’ αυτό. Ολιγάρχες και δημόσιος τομέας μένουν «ακούνητοι» στις θέσεις τους, και το Σχέδιο Σόιμπλε για μια προσωρινή ή οριστική έξοδο της χώρας από το ευρώ, που θα ξεβόλευε τους ΔΥ και τους ολιγάρχες, πάει για τις καλένδες. Αυτοί που έχουν φάει τα σωθικά της χώρας αποδεικνύονται πολύ σκληρά καρύδια (ακόμη και για τους δανειστές).

    Και όπως είχα γράψει και παλιότερα:

    Αν οι δημόσιοι υπάλληλοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο δεν καταθέσουν στο… ταμείο όλα μα όλα τα προνόμιά τους (που είναι ακόμη, θεωρητικώς, άπειρα) τίποτα καλό δεν πρόκειται να συμβεί σ’ αυτόν τον τόπο, στο άμεσο μέλλον. Και παράλληλα, αν η αστική τάξη(…) δεν αποφασίσει, με το καλό ή με το κακό, να φέρει πίσω τα κλεμμένα των τελευταίων 40 χρόνων (ό,τι μορφή και αν έχουν πάρει, πλέον, αυτά) δεν πρόκειται να δούμε, ποτέ, θεού πρόσωπο.

    Πράττει κάτι απ’ αυτές τις αριστερές κατ’ εμέ πολιτικές η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και δεν το έχω καταλάβει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ για την απάντηση σας.
    Με εκτίμηση
    Βασίλης Ιωάννου

    ΑπάντησηΔιαγραφή