Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ALAN BISHOP & RICHARD BISHOP

Ένα δελτίο Τύπου με νόημα…
Η ομάδα Silence Fiction Society σε συνεργασία με το www.noise-below.org παρουσιάζουν τους Brothers Unconnected, ένα project των Alan Bishop (Alvarius B/ Uncle Jim) και Sir Richard Bishop ιδρυτικών μελών των Sun City Girls, σ’ ένα αφιέρωμα στην ιστορία του γκρουπ που απλώνεται σε τρεις δεκαετίες.Tο Φεβρουάριο του 2007, οι αδελφοί Bishop αποφάσισαν τη διάλυση των Sun City Girls λόγω του θανάτου του Charles Gocher (1952-2007), αποφασίζοντας να μετεξελιχθούν στο σχήμα Brothers Unconnected που πρωτοπαρουσιάστηκε στην αμερικάνικη τουρνέ τους A tribute to Sun City Girls and Charles Gocher το 2008. Μετά από προσπάθειες τριών ετών η περιοδεία θα λάβει χώρα για πρώτη – και τελευταία – φορά στην Ευρώπη. Η Αθήνα αποτελεί τερματικό σταθμό της περιοδείας, η οποία περιλαμβάνει και την εμφάνισή τους στο πολυαναμενόμενο All Tomorrow’s Parties, του Μαΐου που επιμελούνται οι Animal Collective.
Τη συναυλία θ' ανοίξει η 50λεπτη πειραματική ταινία “The Handsome Stranger” σκηνοθετημένη από τον Charles Gocher. Κατόπιν θ’ ακολουθήσουν δύο ακουστικά σετ, στα οποία το ντουέτο των Alan και Richard Bishop θα παρουσιάσουν μια αναδρομή στην ομολογουμένως τεράστια και πολυσχιδή δισκογραφία των Sun City Girls.
Ο τεχνοκριτικός Θανάσης Μουτσόπουλος, κάνει ειδικά για την περίσταση το ντεμπούτο του ως DJ, επενδύοντας μουσικά τα διαλείμματα, αλλά και το φινάλε της βραδιάς. Θα παίξει αποκλειστικά 45άρια και κασέτες υβριδικής ποπ από την… περιφέρεια με έμφαση στην Αφρική, τη Μέση Ανατολή και την Νοτιοανατολική Ασία.
(απόψε στο 6 d.o.g.s)

2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα,
    Επειδή το cbox είναι απενεργοποιημένο, δεν βρίσκω άλλο τρόπο να επικοινωνήσω μαζί σου. Συγγνώμη που στέλνω εδώ.
    Ήθελα να σε ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να προμηθευτώ το άρθρο του Γιώργου Χαρωνίτη με τίτλο "Η επιστροφή του βινιλίου - μέρος πρώτο", χωρίς να αγοράσω το προηγούμενο τεύχος του Jazz&Τζαζ. Βασικά, αγόρασα το τρέχον τεύχος σήμερα και είδα το δεύτερο μέρος.
    Ευχαριστώ πολύ,
    Στέφανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή