Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

η δίτροχη κουράδα…

Ρίχνοντας μια ματιά στα στατιστικά στοιχεία του blogger διαπίστωσα έναν αριθμό επισκέψεων από ένα ιστολόγιο, που κάτι μου θύμισε.
Το έχει κάποιος «ανώνυμος» (φυσικά), ένας άθλιος που κρύβεται πίσω από τα γνωστά παρατσούκλια, αυτή τη νέα φασίζουσα καπατσοσύνη των αχαρακτήριστων γαμωγραφιάδων, οι οποίοι – σε άλλες εποχές – δεν επρόκειτο να έβλεπαν κείμενό τους δημοσιευμένο, ακόμη κι αν χτύπαγαν τον κώλο τους πάνω, κάτω και πλαγίως. Βρήκαν λοιπόν το δίκτυο (εκεί όπου τα ολίγα άνθη σκεπάζουν, δυστυχώς, τα ιοβόλα φίδια), όλοι αυτοί οι νέοι φωστήρες της εμετογραφίας και του ξεδοντιασμένου ήθους, φόρεσαν την κουκούλα του δωσίλογου και… όποιον πάρει ο χάρος.
Και όλα αυτά γιατί; Επειδή, κατά τον δίτροχο επαναστάτη της κουράδας, έθιξα το εξαπτέρυγό του. Εκείνο που το παίρνει στο κρεββάτι του την ώρα που πάει για ύπνο, το μεταφέρει στην τουαλέτα του εκεί όπου αποπατεί, και αφού το γλύψει καλά-καλά απομυζώντας και το τελευταίο μόριο, είναι έτοιμος πια για την καθημερινή του πράξη.
Τράβα την κουρτίνα ρε. Σε βλέπει ο κόσμος και σε φτύνει.

9 σχόλια:

  1. Σε καλό σου, με ανατρίχιασες! Τι ανωμαλία είναι αυτή που κουβαλάς άνθρωπέ μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (Είναι κατανοητό, γιατί δέχομαι σχόλιο στην εν λόγω ανάρτηση)

    The motorcycle boy, ή δεν ξέρω πως σε λένε, είσαι ένας διαστροφέας, ένας γκαιμπελίσκος του αισχίστου είδους, που κρύβεται πίσω από την ανωνυμία, προκειμένου να διαστρεβλώσει απόψεις, να λοιδορήσει και εν τέλει να συκοφαντήσει όποιον δεν συμφωνεί μαζί του. Σε πληροφορώ ότι απευθύνθηκα σε δικηγορικό γραφείο, που ειδικεύεται σε τέτοια ζητήματα, επιδεικνύοντας το κείμενό μου και την επαχθέστατη απάντησή σου, η οποία, ακόμη και σ’ αυτό το μικρό σχόλιο ξεπερνά τα εσκαμμένα. Σε πληροφορώ λοιπόν ότι διαπράττεις το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφήμισης δια του (ηλεκτρονικού) Τύπου, χρησιμοποιώντας σωρεία απαξιωτικών και συκοφαντικών χαρακτηρισμών προς το άτομό μου. Δεν έχω τίποτα άλλο να προσθέσω. Ο καθείς αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ξεχάσεις να δώσεις και αυτό σου το κείμενο στον δικηγόρο σου -έτσι, για να έχει μια σφαιρική άποψη επί του θέματος. Όσο για τα στοιχεία μου, δεν θεωρώ οτι αφορούν κανέναν κι ούτε οτι υπάρχει λόγος δημοσίευσής τους. Αν τα ήθελες θα μπορούσες πολύ απλά να μου στείλεις ένα μέιλ για να στα γνωστοποιήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εεεεε περίμενε κυρ Φώντα... δεν τόκανε ο Μοτοσακός... εγώ έστειλα ένα ανώνυμο που φαίνεται ότι σ' έφτιαξε τόσο πολύ που το πήρες στο κρεββάτι σου παρέα και δεν τ' άφησες να το ευχαριστηθούν και οι άλλοι... τι κρίμα... Καλή χώνεψη πάντως γιατί φαίνεται ότι σούπεσε βαρύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αμα βλέπεις Birthday Party,Bauhaus,The Clash,The X !!!!! Iggy Popυδες και τα λοιπα,σαν αγαπημένη μουσική,καταλαβαίνεις τι γίνεται και με τι ΟΝ εχεις μπλέξει.Ο Βούδας να βάλει το χέρι του....
    Νίκος Δήμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Δήμα και εγώ ακούω αυτά τα συγκροτήματα + sex pistols, crass, nick cave κλπ κλπ μπορειτε να μου πείτε τι ον είμαι; μήπως του σατανά; (ακούω και heavy metal). σοβαρευτείτε. αν κρίνετε κάποιο απο τη μουσική που ακούει καλύτερα να απευθυνθείτε στο βούδα ή όποιο άλλο θέλετε μπας και ανοίξει λίγο το μυαλό σας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όποιος ακούει heavy metal, death κλπ (αλλά και κάτι 'μαύρα' hip hop και δεν ξέρω πως τα λένε... σύγχρονα) δεν είναι διεστραμένος, απλα ηλίθιος, καθυστερημένος, χρήζων ιατρικής φροντίδας δυστυχώς, αλλά αν ήταν στη Σπάρτη θα τον έριχναν στον Καιάδα και θα γλυτώναμε μια και καλή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε, βάζεις φιτιλιές· και δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Δέξου αυτό που σου λέω και… άμε στο καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. επειδη σεβομαι τον κυριο φωντα δε θα σου απαντησω οπως σου πρεπει. αλλωστε δεν ειναι φορουμ εδω. φαινεται απο χιλιομετρα οτι εχεις την ανικητη ιδιοτητα! ανωνυνος1

    ΑπάντησηΔιαγραφή