Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ - ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ένα debate που πρέπει να γίνει

Η πυκνότητα του πολιτικού χρόνου, που βιώνουμε από το 2009 και μετά είναι ομολογημένη απ’ όλους. Αν και από την προεκλογική περίοδο των διπλών εκλογών του 2012 έχουν περάσει περί τα δυόμισι χρόνια, παρά ταύτα πολλά γεγονότα εκείνης της εποχής θυμίζουν… προϊστορία.
Τον Απρίλιο του 2012 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος εγκαλούσε τον αρχηγό της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, πως απέφευγε το μεταξύ τους debate επειδή δεν ένοιωθε σιγουριά για τις θέσεις του...

Η συνέχεια εδώ… http://www.lifo.gr/team/apopseis/54374

11 σχόλια:

  1. To debate να γίνει στα Αγγλικά να έχει και λίγο fun!
    Ειδικά ο καταληψίας Αλέξης, κρυπτόμενος "πίσω από τις λέξεις" , θα 'χει πολλά να πει!
    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μας λείπει. Πήξαμε στους φραγκολεβαντίνους…

      Διαγραφή
    2. τι να πει ο Αλεξάκος; έχει περάσει την πολιτική με κατάληψη και χαβαλέδες, εξ' ου και τα νταούλια του. οι αρκούδες οι Έλληνες απομένουν να χορέψουν, χωρίς φυσικά οι διάφοροι να πετούν κέρματα. πάνε κι αυτά!

      Διαγραφή
  2. λευει η κουμουνουνδουρου τους ευρωπαιους και αυτοι νομιζουν οτι αλλαξε....ΕΔΩ ουτε καν μια ανακοινωση για να συγχαρει την αστυνομια για την συλληψη ξηρου δεν εβγαλε....εδω δουλεψε τον μπαρμπα κουβελη οτι θα τον βαλει στο επικρατειας προκειμενου να τον βοηθησει να ριξουν την κυβερνηση....ΕΔΩ τον πολιτικο του ευεργετη που τον εβγαλε απο τις μαθητικες καταληψεις και τον εκανε αρχηγο κομματος ΤΟΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΜΠΑΖΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να είναι τόσο καπάτσος; Γιατί ή καπατσοσύνη είναι αυτό το πράγμα ή κάποιο άλλο ήθος, που, προς το παρόν, δεν το αναγνωρίζουμε…

      Διαγραφή
    2. Αλέξης με περιστέρι χτες μια "γλύκα" ήταν!
      Είδα τις φωτο και τον χάρηκα!
      Θα σκεφτώ σοβαρά να τον ψηφίσω κιόλας, φοβόμουν ότι πρέσβευε τον Αντίχριστο, αλλά έκανα λάθος!
      Αθώα περιστερά είναι τελικά!

      Διαγραφή
    3. Βρες κανέναν σοβαρότερο λόγο άμα θέλεις να μην τον ψηφίσεις, και όχι επειδή συμμετείχε σ’ ένα έθιμο. Στα έθιμα συμμετέχουμε, για λόγους κοινωνικούς, ακόμη και όταν δεν τα πιστεύουμε.

      Κι εγώ, ας πούμε, πάω κάθε Μεγάλη Τετάρτη στην εκκλησία για ν’ ακούσω μερικά αγαπημένα μου «ψυχεδελικά» τροπάρια, ενώ κρατώ και λαμπάδα το βράδυ της Ανάστασης. Δεν σημαίνει, αναγκαστικώς, τίποτα βαθύτερο αυτό.

      Διαγραφή
  3. εχω βρει τι θα ψηφισω και είναι και του χώρου μας. ευχαριστώ.
    "Με... Κατερίνα Στανίση κατεβαίνει στος εκλογές ο Απόστολος Γκλέτσος! Το κόμμα «Τελεία» άρχισε να ανακοινώνει υποψήφιους για τις εκλογές και η έκπληξη έγινε με την γνωστή τραγουδίστρια που θα είναι υποψήφια στην Ημαθία.
    Όπως ανακοινώθηκε η κυρία Στανίση, η οποία αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση του προέδρου της Τελείας, θα ζητήσει τον σταυρό των κατοίκων της Ημαθίας. «Με χαρά καλοσωρίζουμε τη μεγάλη τραγουδίστρια Κατερίνα Στανίση ως υποψήφια στο νομό Ημαθίας» δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοείς πως είσαι από την Ημαθία, πως θα ψηφίσεις Γκλέτσο και θα σταυρώσεις Στανίση; Εύχομαι τα καλύτερα λοιπόν. Και για τα επινίκια όλοι για μπάνιο στην Αράπιτσα…

      Διαγραφή
  4. Ψηφίζω Στανίση, στηρίσω τα J@mbo για καλά, ποιοτικά, ραδιοφωνικά clips!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. To νέο ΠΑΣΟΚ είναι εδώ; Cool Αλέξης & συνιστώσες....
    "Απ'το ζιβάγκο στην γραβάτα Νο 2" επική ταινία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή