Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019

ΜΙΚΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK 207

20/12/2019
Πέθανε ο καλός λαϊκός συνθέτης Γιώργος Ζήκας, και τούτοι εδώ οι άχρηστοι «τιμούν» τη μνήμη του γράφοντας μπαρούφες...

20/12/2019
Εμένα πάντως η στάση του Ινδαρέ δεν μου άρεσε (παρότι αναγνωρίζω πως βρέθηκε σε σοκαριστική κατάσταση). Μπαχαλάκηδες, αναρχικοί και τρίχες κατσαρές, όταν η βία και η καταστολή που έχει υποστεί (αυτός και τα μέλη της οικογένειάς του), μέσα στο σπίτι του, από το κράτος, είναι ανομολόγητη.

18/12/2019
Αν και ήταν Τεξανοί οι Conqueroo, στην πράξη ακούγονται σαν... Δυτική Ακτή. Πούρο ψυχεδελικό ροκ, από κορυφαία μπάντα των σίξτις, που ατύχησε στην εποχή της. Μνημείο το άλμπουμ τής 5 Hours Back, που βγήκε το 1987 – 20 χρόνια μετά δηλαδή...

18/12/2019
Αφού πρώτα σε ξεφράγκιασαν και σε ξεσπίτωσαν, διώχνοντας τα παιδιά σου στο εξωτερικό, στέλνοντάς σε στις χημειοθεραπείες ή στα ψυχοφάρμακα (αν δεν πρόλαβαν να σε στείλουν στον τάφο ή την κρεμάλα), φοβίζοντάς σε και ενοχοποιώντας σε, πως εσύ φταις για όλα, τώρα σε αναγκάζουν να τους χειροκροτείς κι από πάνω (και το κάνεις), επειδή σου πουλάνε «κίνδυνο» και «ασφάλεια», προκειμένου να σώσεις τα ψίχουλα που σου πετάνε ή που σου έχουν απομείνει. Για να δούμε και το παρακάτω...

16/2/2019
Φοβερός Αντρέας! Αυστηρός, σοβαρός, αποστομωτικός, αποφασιστικός, πλήρως ενημερωμένος, σαφής, επεξηγηματικός, στιβαρός, με μια λέξη... ηγέτης.
Να τον βλέπουν τα σημερινά σαμιαμίδια...

16/12/2019
Αυτή η εορταστική διαφήμιση του Τζάμπο με τον καπετάνιο, με την οποία κλαίει όλη η Ελλάδα (αλλά όλη η Ελλάδα έκλαιγε και με τον Ξανθόπουλο, οπότε δεν υπάρχει θέμα) είναι τελείως μούφα.
Δηλαδή, με το που την είδα έβαλα τα γέλια. Σέβομαι τους ναυτικούς, κι έχω φίλους ναυτικούς (έναν μάγειρα κι έναν ηλεκτρολόγο), τους οποίους και συμβουλεύτηκα πριν γράψω αυτά τα λόγια, αλλά εδώ υπάρχει πολύ παραμύθι, σκέτη σκηνοθεσία, για να συγκινηθεί μέχρι και η... φουκαριάρα η μάνα μας. Με αληθοφάνεια μηδέν λοιπόν, επιχειρείται να μπολιαστεί το κλάμα στα πλήθη. Ακόμη και με τον Ξανθόπουλο, στα σίξτις, ήταν πιο αγαθό και πιο πιστευτό.
Κατ’ αρχάς εμένα αυτό το ΜΕΓΑΛΟΧΑΡΗ μου φαίνεται τελείως ψεύτικο. Σαν να είναι γραμμένο στο πληκτρολόγιο! «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» παίζει στη διαφήμιση. Να το πω ξεκάθαρα, για όσους δεν το έχουν πάρει χαμπάρι. Πώς είναι δυνατόν καράβι 25 χιλιάδων τόνων, που πλέει στους ωκεανούς και πιάνει ξένα λιμάνια να έχει ονομασία με ελληνικά γράμματα, που δεν μπορεί να τα διαβάσει κανένας εκτός κι αν είναι Έλληνας;
Έπειτα, τι κουζίνα είναι αυτή ρε φίλε; Λες κι είναι από κανένα καπηλειό, άιντε από καμιά παροπλισμένη μαούνα! Τελείως άκυρη για το είδος του καραβιού, που υποτίθεται πως πλέει στους ωκεανούς.
Έπειτα, για όσους δεν γνωρίζουν, ο ασυρματιστής, η ειδικότητα δηλαδή του ασυρματιστή στα καράβια έχει καταργηθεί από την... εποχή του Νίκου Καββαδία του ποιητή (λέμε τώρα), και πλέον οι ναυτικοί δεν επικοινωνούν με ασύρματους, βύσματα και λαμπάκια που αναβοσβήνουν, αλλά με δορυφορικά τηλέφωνα και ίντερνετ.
Δεν ξέρω τι θέλουν να παραστήσουν με τέτοιες σαχλαμάρες.
Δηλαδή ξέρω, αλλά θα πω κι άλλα άλλη φορά.

15/12/2019
Η απώλεια του Τζίμη Πανούση γίνεται κάθε μέρα όλο και πιο έντονη...
>>Και συγκεκριμένα στο κεντρικό κατάστημα στη Βουκουρεστίου, όπου η Μαρέβα Μητσοτάκη ανέβηκε στη σκάλα για να επιμεληθεί τη βιτρίνα. Ξυπόλυτη.<<
Χασάπικο έχει (γέλια);

5 σχόλια:

  1. Σχόλια από το fb για την διαφήμιση του Τζάμπο...

    Steve Nikokavouras
    αυτο το παραμυθι οτι οταν εμεις οι ναυτικοι φευγουμε και λειπουμε καιρο ποναμε ειναι μουφα..ξερεις ποτε ποναμε...οταν ειμαστε στην ξηρα....οσους συναδελφους παλιους ναυτικους ξερω θα εδιναν οτι ειχαν για ενα ακομα μπαρκο..και εγω τωρα που ειμαι εκτος απλα μετραω μερες για το επομενο..οταν θαμαι εκει θα αρχισω να σκεφτωμαι την γυναικα μου.τα παιδια μου..και αν με πιασει και κανα κλαμα που θα με πιασει θαναι ακουγοντας shine on you crazy diamond κανα wish you were here..βλεπω στην διαφημηση τον μαγειρα απλυτο .ψευδο και εχω πεσει κατω απο τα γελια..σαν σε οινομαγειριο στην πλατεια βαθης ειναι.καμια σχεση με καραβι...αντε και να βαλω μια φωτο πως ειναι το μαγειριο .για τα αλλα κατι ασυρματιστες απο αιγυπτο και το ντιβανι που εχει ξαπλωσει ο ναυτικος και ειναι δεκαετιας 30 απο αλβανικη εταιρια..τι να πω...ακου κουζινα 5 τετραγωνικα ...70 ειναι και αλλα 50 τα ψυγεια και ολοκαθαρη ....και εχει μεσα 3 ατομα μαγειρα παραμαγειρα και στιουαρτ για να σερβιρει και να καθαριζει..καλα εγω δεν εχω κανενα ολα μονος μου και περνω λεφτα για 3..ειμαι μηχανη...welcome to machine..pink floyd και ξερο ψωμι...

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Ε ναι ρε φίλε κουζίνα αληθινού σημερινού καραβιού, όχι το κουτούκι του Γιαβρή.

    Yiannis Christodoulatos
    Χαχα ακριβώς!!! έχοντας πατέρα ναυτικό και μάλιστα ασυρματιστή, έχω να πώ τα εξής: 1ον. στα τέτοια τους, οι περισσότεροι γουστάρουν που είναι μακριά. (οικογενειες και δεσμεύσεις δεν είναι γι αυτούς). 2ον. Να τον δω που θα βρεί ξύλινο αλογάκι στo Hong Kong.

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Θα πάρει ξύλινο πάντα άμα δε βρει...��

    Theodoulos Paraskevaides
    ΜΑΖΙ Μ'ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΡΘΑ ΠΟΥ ΛΕΣ,ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΦΩΝΤΑ ΜΟΥ,ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΑΠΟ "ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΑΝΑΡΙΑ" Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑ???!!! ΣΕ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΒΕΡΣΙΟΝ ΣΕ ΠΙΣΤΗ ΑΠΟΔΟΣΗ????....ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΑΞΙΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΟΠΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΤΙ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ!!!!...?...ΠΟΙΑΝΟΥ ΑΡΑΓΕ ..... ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ Η......ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ????!!!...

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Δεν ξέρω τι ρόλο έχει παίξει ο Ξαρχάκος (αν έχει παίξει) στη μουσική του τζινγκλ.

    Theodoulos Paraskevaides
    Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ,Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΑ,ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΒΕΡΣΙΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ,ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΠΑΡΤΙΤΟΥΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΘΕΤΗ!!!!..ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ,Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΤΑ...ΓΟΝΑΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΣΕ"ΕΠΩΝΥΜΟ" ΝΕΟΣΚΥΛΛΑ,ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ,ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ!!!...ΕΠΙΤΡΕΨΕ ΜΟΥ ΩΣ ΜΑΧΟΜΕΝΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ, ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ,ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, "ΕΝΤΕΧΝΟΙ' ΚΑΙ "ΑΤΕΧΝΟΙ", ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΜΑΜΜΩΝΑ.....

    Ναταλία Ρασούλη
    Δεν μπορεί να μην έχουν πάρει την άδειά του. Θα το ξέραμε ήδη Μια φορά έβαλαν το Αχ Ελλάδα σε διαφήμισή του το Πρώτο Θέμα χωρίς άδεια και έγινε χαμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Theodoulos Paraskevaides
      ΑΣΕ ΝΑΤΑΛΙΑ ΜΟΥ......ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ....ΚΑΙ Η ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ Η ΜΑΝΑ ΞΕΠΑΓΙΑΖΕΙ.....ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΕΣΤΑΘΕΙ ΤΟ ΚΌΚΚΑΛΑΚΙ ΤΗΣ.....

      Ναταλία Ρασούλη
      για ποια λες; Δεν πιστεύω να εννοείς την Ηρώ

      Theodoulos Paraskevaides
      ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΜΜΙΑ ΗΡΩ.....ΞΕΡΩ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ΜΑΣ,ΟΝΟΜΑΤΙ ΣΤΑΥΡΟΣ ΞΑΡΧΑΚΟΣ!!!!...

      Ναταλία Ρασούλη
      ποια είναι η μάνα που ξεπαγιάζει;

      Theodoulos Paraskevaides
      ΚΑΤ'ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ.......ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΛΑ ΓΙΑ....ΤΗ ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ.......ΑΠΛΩΣ ΛΕΩ ΠΩΣ ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ.....ΕΣΥ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΕΣ ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥ....JUMBO....ΣΥΝ ΤΟΙΣ ΑΛΛΟΙΣ,ME ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ,ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΡΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ,ΕΝΑΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΟ,ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΙΤΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΑΖΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΜΑΖΕΥΕΤΑΙ.....????...ΑΣΕ ΠΟΥ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΔΕΝ ΣΤΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΠΕΔΟ....ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΖΗΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΤΟΥ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΙΑ ΔΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΙ...!!!!ΝΑ ΗΜΟΥΝΑ ΞΑΡΧΑΚΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΟΥΣΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΤΡΕΠΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΠΕΣΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΟΛΙΣΘΗΜΑ!!!!...ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΠΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ,ΜΟΥ'ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΟΙΚΗΣΩ ΣΕ ΜΙΑ ΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΟΥΓΚΛΑ....ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΟΜΩΣ!!!!..

      Ναταλία Ρασούλη
      Εγώ δεν θα το επέτρεπα όχι, αλλά δεν ξέρω το σκεπτικό του Ξαρχάκου.

      Yiannis Dellas
      Η διαφήμιση αφ' εαυτής είναι κόσμος φαντασιακός και τεχνητός. Σκοπός της είναι να κεντρίσει ένστικτα για να πουλήσει κάτι και όχι να πει την αλήθεια. Μοιάζει με την προπαγάνδα. Τις αποφεύγω (τις διαφημίσεις) συστηματικά.

      Διαγραφή
    2. Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
      Ναι οκ, αλλά από διαφήμιση σε διαφήμιση υπάρχει διαφορά. Εδώ υπάρχει παραμύθι, που περνάει και άλλα μηνύματα - όχι μόνο καταναλωτικά.

      Yiannis Dellas
      Δεν την έχω δει την συγκεκριμένη, όπως είπα τις αποφεύγω, γι' αυτό μίλησα γενικά. Όταν βάζει διαφημίσεις κλείνω τη φωνή, έχω ανακαλύψει ότι ο ήχος είναι το ενοχλητικό, όταν αφαιρέσεις τον ήχο ξεδοντιάζονται!

      Maria Kalogeraki
      Κι όμως εδώ στην επαρχία λέγουν ξετρελαθεί... τους αρέσει που είναι παλιομοδίτικο γιατί θα ήθελαν να ζουν σε μια τέτοια εποχή

      Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
      Ναι αλλά υποτίθεται ότι είναι σημερινή η διαφήμιση και όχι του '50. Γιατί αν ήταν του '50 τότε δεν θα υπήρχε Τζάμπο. Ρε Ξανθόπουλος και πάλι Ξανθόπουλος!

      Maria Kalogeraki
      χα χα ναι, ωραία τα έψαλες

      Dimitris Patokos
      Για την κακοποίηση της εξαιρετικής μουσικής του Ξαρχάκου δεν θα πεις μια λέξη;;;

      Λαφτατζής Χρήστος
      αφού είμαστε χάπατα και στηρίζουμε τέτοιες επιχειρήσεις (προσωπικά το αποφεύγω όσο δεν πάει αλλά είναι σχεδόν αδύνατη η πλήρης αποχή) που έχουν δείξει εις πολλαπλούν και με διάφορους τρόπους το πόσο σέβονται πελάτες,εργαζομένους κλπ καλά κάνουν και μας δουλεύουν έτσι.

      Ναταλία Ρασούλη
      Eπίσης τα παιδιά των ναυτικών από την έλλειψη των πατεράδων τους και τη λαχτάρα τους να τους δουν είναι πολύ ευγενικά και δεν θα ρώταγαν "εσύ τι μου πήρες;" σα να είναι κάνα κ@λόπαιδο. Λέω τώρα εγώ.

      Koma Gaeshi
      Το σκέφτηκα σαν ταινία τρόμου για να αντέξω την μυξογελοιότητα. Είναι πλοίο φάντασμα από παλιά και μέσα όλοι πεθαμένοι - ζόμπια. Το παιδάκι που μιλάει και η γυναίκα είναι και αυτοί πεθαμένοι. Ήχοι από το υπερπέραν όλα. Η σακούλα του τζάμπο δεν μου κολλάει στο σενάριο, μάλλον την έφερε ο αέρας....

      Alexandros Koukoulis
      Και μόνο που ασχολούμαστε τόσο πολύ με την διαφήμιση και όχι μόνο εμείς, θεωρείται πετυχημένη. Αυτό ήθελαν. Όπως τότε με την Wind. Το δάσος με το πριόνι και η, τύπου, θρίλερ διαφήμιση. Όλοι την θυμόμαστε λόγω της....υπερβολής που νιώσαμε. Αλλά η Wind πέρασε το μήνυμά της και κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα η διαφήμιση

      Kostas Karabetsos
      οταν την πρωτοειδα την κωλοδιαφημιση..ΦΡΙΚΑΡΑ....Οπως τα λες Φωντα...με Ξανθοπουλικη κουλτουρα,χτυπανε στο χαροκαμμενο dna του ελληνα...Αλλαζω καναλι μολις τη παιζουν.Προτιμω τα τελεμαρκετινκ,εκει θα πετυχεις καμμια μαγικη παντοφλα για το κοτσι!!!!

      Διαγραφή
    3. Βασίλης Καμπούρης
      χαχαχαχα μόλις το έβαλα και το δα.Ρωταει την γυναίκα του αν ειναι καλα κι αυτη απαντάει πως ειναι πριν να τελειωσει τη φραση του....Τηλεπάθεια στον ασύρματο \m/

      Salvo Coleman
      Εντελώς άκυρη, ανόητη και μην πω τπτ άλλο.... Αλλά τίποτε δεν είναι "τυχαίο"...! Παρακμή.

      Harry Gordon
      η εμπνευση πηγαζει απο τις παντοφλες του ριου - αντιριου, καπως ετσι ακουνε οι εργατες αυτων των "καραβιων¨" τα μελοποιημενα του Καββαδια και νομιζουν πως ειναι θαλασσοδαρμενοι

      Ναταλία Ρασούλη
      Εγώ πάλι θα ήθελα να ρωτήξω: Πού βρέθηκε η σακούλα jumbo εκεί μέσα και γιατί την έσπρωξε ο δίπλα στον ναυτικό; Για να πάρει ιδέες από τη σακούλα ή ότι μόλις βρουν κάνα jumbo θα κάνει ο πατέρας ότι τα πήρε από το ΧονκΚονγκ και τον Παναμά; Και μετά που τον δείχνει με τα παιχνίδια, τα πήρε από εκεί που είπε; Άρα, δεν τα πήρε από jumbo. Άρα άκυρο το jumbo σε όλη τη διαφήμιση, εκτός από την σακούλα, την οποία δεν ξέρουμε πως βρέθηκε εκεί. Εκτός αν του έδωσε ο άλλος δίπλα τα παιχνίδια που είχε πάρει για τα δικά του παιδιά και τώρα αυτά θα πάρουν ένα ωραίο μεγάλο μηδέν. Ή αν πάλι μόλις πιάσει Ελλάντα πάει jumbo πάρει αυτά που είπε (το ξύλινο αλογάκι δεν υπάρχει ούτε κατά διάνοια) και πει παραμύθια ότι τα πήρε από τα πέρατα του κόσμου. Αρα λέει και ψέματα στο παιδί του. Και η γυναίκα του ακούγεται σαν τη μεγάλη του κόρη η οποία μιλάει ταυτόχρονα με αυτόν. Γαμώ.

      Εύα Αθανασοπούλου
      Έγραψες!!!

      Ioannis Degdekis
      Πες τα...

      Spilios Anagnostopoulos
      Και ένα σημείο που θέλουμε να αγοράζουμε για τα παιδιά μας αλλά δεν θα θέλαμε να δουλεύουν τα παιδιά μας.

      Vassilis Serafimakis
      Γιά αλλαγή αίσθησης συνιστάται η ταινία "Sarmaşık" ("Κισσός").

      Theodoulos Paraskevaides
      http://lastpoint.gr/antipaidagogiki-i-diafimisi-ton.../...
      Αντιπαιδαγωγική η διαφήμιση των Jumbo - lastpoint.gr

      Διαγραφή
  2. Σχόλια από το fb για τους Conqueroo...

    George Tirovolas
    ...Στη σκηνή του Vulcan Gas Company και συνήθως παρέα με τους τιτάνες, Elevators. Ο Powell St. John ήταν στο αρχικό τους line up.

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Και Shiva's Headband

    Steve Nikokavouras
    αγνος ηχος .και ακούγονται σαν δυτικη ακτη..σαν φραντζισκο ακούγεται και ξανακούγεται..περασαν και αυτοι και εμειναν εκτος τοτε...ηταν και τοσα πολλα γκρουπς..τι να πρωτακουγες τοτε.τι να πρωτοαγοραζες..αδικημενη μπαντα είναι..θελει μελετη..θα την τιμησω όταν εχω χρονο που λεει και εκεινη η ψυχη ο φωντας ο τρουσας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή