Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

ακόμη μια αντικομμουνιστική υστερία από το γνωστό άτομο

O Τζήμερος για τη σφαγή-θηριωδία των γερμανών ναζί στα Καλάβρυτα, τον Δεκέμβρη του ’43, ενοχοποιεί τον ΕΛΑΣ!
Κατηγορεί τον Ελληνικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό πως δεν σεβάστηκε το δίκαιο του πολέμου (το δίκαιο των αιχμαλώτων κ.λπ.) και πως άσκησε βία κατά των ναζήδων, που είχαν σαν αποτέλεσμα τα φρικιαστικά αντίποινά τους. Αυτή η ναζιστική θεωρία, που οι χρυσαυγίτες στο πέρασμα του χρόνου την έκαναν «σημαία» τους, αναπαράγεται χρόνια τώρα (από τη δεκαετία του ’60 τουλάχιστον) και δεν είναι καινούριο φρούτο. Απλά ο Τζήμερος έρχεται να προσθέσει τις αντικομμουνιστικές αθλιότητές του στον πιο πηχτό βούρκο, που χρόνια τώρα προβάλλει με τις αναρτήσεις του.
Όταν μιλάμε για τον γερμανικό-ναζιστικό στρατό κατοχής δεν μιλάμε για έναν οποιονδήποτε κατακτητικό στρατό. Μιλάμε για κοινούς εγκληματίες, που ενεργούσαν αφιονισμένοι κάτω από τις διαστροφικές εντολές του Φύρερ. Για έναν στρατό-τέρας που διέλυσε μια χώρα, λεηλατώντας ό,τι υπήρχε και δεν υπήρχε, που κατέστρεψε ό,τι υποδομή είχε αναπτυχθεί, που δεν σεβάστηκε την επιβίωση των απλών ανθρώπων (εδώ με την αρωγή και των «συμμάχων» μας Εγγλέζων), καθώς μόνον από τους αποκλεισμούς το χειμώνα του 1941-42, και μόνο στην Αθήνα, πέθαναν από την πείνα, με τους μετριότερους υπολογισμούς, 45 χιλιάδες άνθρωποι. Φυσικά δεκάδες χιλιάδες πέθαναν και ανά την επικράτεια.
Αυτόν το ναζιστικό στρατό, τον οποίον ο ΕΛΑΣ αντιμετώπιζε ως μια βάναυση εγκληματική ορδή (και δικαίως δηλαδή), έρχεται ο Τζήμερος, σήμερα, να τον ανυψώσει ξανά στα μάτια των φιλελέρων και των σύγχρονων φασιστών, στα μάτια των απογόνων των χιτών και των ταγματασφαλιτών.
Ό,τι και να πει κανείς γι’ αυτό το άτομο είναι πλέον λίγο…

2 σχόλια:

  1. Σχόλια από το facebook...


    Νicholas Kondylis
    Λειτουργει κοινωνικα και πολιτικα ως "attention whore" εδω και χρονια ο συγκεκριμενος με τις διαφορες δηλωσεις του μεσω facebook και οχι μονο μηπως και κερδισει καποια παραπανω ψηφο.Απαραδεκτος και στο συνολο εξαιρετικα κομπλεξικος.

    Panayotis Chalemos
    Μην τσιμπάτε.Την δουλειά του κάνει.Λες να μην ξέρει αυτά που λες.Να μας θυμώσει θέλει,γενικότερα,για να χάσουμε την ψυχραιμία μας.Οχι ότι δεν θα του απαντήσουμε φυσικά,αλλά ως ένα σημείο και όχι όλο το χρόνο.Το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου μας πρέπει να ''αναλωθεί'' πως θα συμφωνήσουμε, ο κόσμος που πλήττεται,να βρούμε σχέδια να αντιμετωπίσουμε αυτή την καταστροφή που μας συμβαίνει και να αντιμετωπίσουμε τα σχέδια τους με δικά μας σχέδια αυτοοργάνωσης και αυτοδιαχείρισης.Καλή συνέχεια σε όλους.

    Manolis Stavroulakis
    Μην ασχολείσαι ρε Φώντα με το φιλελέ τέρας! Ο άνθρωπος είναι μέσα στο δηλητήριο!!!!!!

    Mary Dalakou
    Αξιοθρήνητος!

    Sakis Bwanas
    Ξερασμα

    Panos Akoumianakis
    Δεν πάμε καθόλου καλά

    Panos Akoumianakis
    Ειναι απλό το ερώτημα: Οικογένεια ή Πατρίδα..Θέλω να πω ,αν οι πρόγονοί σου ανήκαν στους Ταγματασφαλίτες και τους προδότες της Ελλάδας και όλες τους οι ενέργειες είχαν σκοπό την αποκατάσταση των απογόνων τους , είναι δύσκολο να βάλεις την πατρίδα πάνω απο τήν οικογένεια σου , ξέροντας πως ηθικός αυτουργός όλων ήταν το μέλλον σου..Τους καταλαβαίνω..Οσο για τους υπόλοιπους αναβιωτές του Εμφυλίου , νομίζω θέλουν υποστήριξη..

    Παναγιωτης Πανταζιδης
    Κανονικά θα έπρεπε να πληρώσουμε πολεμικές αποζημιώσεις,εις τους Τεύτονες ιππότες επενδυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίταξε, είναι πολλά τα "τζάκια" που χτίστηκαν από λαδέμπορους της κατοχής και συνεργάτες των ναζί. Εδώ εφοπλιστές ( Κοπελούζος) έγιναν υπουργοί σε κατοχικές κυβερνήσεις. Βάλε και διάφορους που έγιναν δήμαρχοι, νομάρχες, μπήκαν σε επιτροπές διαχείρισης περιουσιών, "επισιτισμού", "εφοδιασμού" κλπ. εκείνα τα χρόνια..
    Δεν είναι δηλ. μόνο γλύψιμο στους φασίσετς ψηφοφόρους. Είναι, πρώτα και κύρια, γλύψιμο στα εγγόνια των ατιμώρητων του δοσιλογισμού - που κάμποσοι είναι σήμερα μέσα στα πράγματα σαν σημαίνοντες οικονομικοί παράγοντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή