Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024

YELLOW BOX τεύχος #24 (Φεβρουάριος-Μάρτιος 2024)

Το νέο τεύχος του ηχο-μουσικού περιοδικού YELLOW BOX βρίσκεται στα περίπτερα. Έχει νέα σχεδίαση, κοστίζει 6 ευρώ, προσφέροντας πλήρη, όπως πάντα, ενημέρωση σε τεχνικά και μουσικά-δισκογραφικά θέματα. Πάμε λοιπόν σ’ αυτά:
Στο πρώτο μέρος του περιοδικού, το «τεχνικό», βλέπουμε τα βασικά θέματα και προϊόντα, με την σειρά που εμφανίζονται στο εξώφυλλο.
Εκεί κυριαρχούν τα ηχεία δαπέδου KEF BLADE Two Meta (γράφει ο Γιάννης Καμαρινός), ενώ βλέπουμε ακόμη τα In-Ear / ασύρματα ακουστικά DENON PEARL PRO (γράφει ο Μάνος Μαστραντωνάκης), το Streamer / DAC DENON DNP-2000NE (γράφει ο Μάνος Μαστραντωνάκης), τον νέο ολοκληρωμένο στερεοφωνικό ενισχυτή YAMAHA RN-600A (γράφει ο Βασίλης Πέππας) και το χειροκίνητο πικάπ άμεσης οδήγησης TECHNICS SL-100C (γράφει ο Γιάννης Δρακόπουλος).
Φυσικά, τα προϊόντα που καλύπτονται και τεστάρονται στις σελίδες του περιοδικού είναι πολύ περισσότερα... όπως ο ολοκληρωμένος ενισχυτής OCTAVE AUDIO V80 SE (γράφει ο Δημήτρης Σταματάκος), τα ηχεία βάσης MOFI ELECTRONICS SOURCEPOINT 10 (γράφει ο Γιάννης Καμαρινός), το Network player / DAC LINDEMANN LIMETREE NETWORK II (γράφει ο Γιάννης Καμαρινός) και άλλα διάφορα.
Στο δεύτερο μέρος του περιοδικού, τώρα, το «μουσικό-δισκογραφικό» υπάρχουν οι “Classical Music Reviews” (γράφει ο Θοδωρής Μπαφαλούκας), η “Jazz & Rock Corner (γράφω, εγώ, reviews για jazz και rock δίσκους), το “Audiophile LP Corner” (επιμέλεια Μαρία Τσακίρη), το «Κι όμως γυρίζει» (Νίκος Α. Τζαβέλλας), το «Soundtracks: Νέες κυκλοφορίες» (Κωνσταντίνος Σωτηρόπουλος), υπάρχει review για το BLACKBOX JAZZ MUSIC FESTIVAL 2024 (κείμενο και συνεντεύξεις Νίκος Α. Τζαβέλλας), εγώ γράφω για τον Louis Armstrong και άλλα διάφορα...
Μία χορταστική έκδοση, για ακόμη μία φορά από το YELLOW BOX, το καλύτερο ηχο-μουσικό περιοδικό, που κυκλοφορεί τώρα στην Ελλάδα.
Επαφή: www.yellowbox.gr

2 σχόλια:

  1. Στο κείμενο για τον Armstrong υπογράφει ο Νίκος Α. Τζαβέλλας. Έτσι γράφει στο περιοδικό. Τυπογραφικό λάθος να φανταστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή