Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

ΜΙΚΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK 232

22/3/2020
Πάει, αυτό ήταν. Από αύριο τέρμα και οι ατομικές προσευχές...

22/3/2020
Ελπίζω ο κος Τσιόδρας να συνεχίσει να μας ενημερώνει για το καλό μας και να μην μασήσει από τα φερέφωνα του αντίχριστου, που ενοχλήθηκαν επειδή πήγε και έψαλε στη εκκλησία...

22/3/2020
Πάω να ψάλλω στον Άγιο Σουλπίκιο. Έτσι κι αλλιώς το αόρατο χέρι των αγορών θα ρυθμίσει τα πάντα...

22/3/2020
Ό,τι πιο εμετικό έχω-δει διαβάσει το τελευταίο διάστημα. 
Την επόμενη φορά να μας τον δείξετε με παλάσκες, να φυλάει τα σύνορα, για να συμπληρωθεί το τρίπτυχο πατρίς-θρησκεία-οικογένεια (>>Ολοι γνωρίζουν πλέον τον Σωτήρη Τσιόδρα, το επιστήμονα με τις εξειδικευμένες γνώσεις, ωστόσο λίγοι είναι αυτοί που ξέρουν ότι πρόκειται για έναν πολύτεκνο οικογενειάρχη, πατέρα 7 παιδιών<<).
Η γελοιότητα της πιο άθλιας ακροδεξιάς προπαγάνδας, εντελώς χουντικής έμπνευσης, που θα προκαλέσει έξαλλο θαυμασμό στα φασιστομίντια των πατριδοκάπηλων και τα φερέφωνα των Αδωνι-βορίδηδων.
Διαχωρίζω τη θέση μου (κοινώς φτύνω), πάντα την διαχώριζα από τέτοιες γελοίες και επικίνδυνες καταστάσεις, και πάω παρακάτω...

21/3/2020
Χθες πέθανε ο Πάνος Χατζηκουτσέλης (θα το έχετε ήδη διαβάσει), ένας πολύ καλός ηθοποιός - κυρίως θεατρικός, δευτερευόντως τηλεοπτικός και σχεδόν καθόλου κινηματογραφικός.
Εδώ με τον Δημήτρη Ποταμίτη στον Άνθρωπο Ελέφαντα
[σκαναρισμένη φωτό από το βιβλίο τού επίσης αείμνηστου Ποταμίτη, για τα 20 χρόνια του θεάτρου Έρευνας]

1 σχόλιο:

  1. Σχόλια στο ποστ "Ό,τι πιο εμετικό έχω-δει διαβάσει το τελευταίο διάστημα"...

    Μυροβολιστής Μυροβολιστής
    Με το που άρχισαν να επαναφέρονται στη δημοσιότητα κάποιες δηλώσεις του κ. Τσιόρδα για τον κοροναϊό την περίοδο που τα κρούσματα ήταν "κινέζικη υπόθεση", τα αντανακλαστικά της διαπλοκής λειτούργησαν άψογα... και να ο σωτήρας της Ελλάδας, και να ο καλός χριστιανός και προφανώς θα δούμε και πολλά άλλα. Γιατί? Γιατί "προστατεύοντας" τον κ. Τσιόρδα , μένει στο απυρόβλητο ο Μητσοτάκης για όσα έκανε και κυρίως για όσα δεν κάνει...

    Diamond Pr
    Όλα αυτά είναι τα αποτελέσματα της παράδοσης των όπλων στα Δεκεμβριανά.

    Vassilis Serafimakis
    Να κάνει σωστά τη δουλειά του πιστεύω όλοι θέλομε κι από κεί και πέρα η προσωπική ζωή του είναι δική του - εκτός φυσικά κι αν μπλέκεται με τη δουλειά του! Αν δηλαδή πήγε σε εκκλησία και έψαλε μάς ενδιαφέρει το ότι πήγε σε εκκλησία (σε χώρο μεγάλης συνάθροισης) και όχι ότι έψαλε, που ενδιαφέρει τούς παλαβούς ακροδεξιούς. Το ότι επέλεξαν πάλι αυτός κι η γυναίκα του να κάνουν πολλά παιδιά είναι μία άλλη εντελώς συζήτηση, περί περιβάλλοντος, κτλ. Αλλά είπαμε αυτοί είναι παλαβοί.

    Koma Gaeshi
    Αυτό ακριβώς σκέφτηκα όταν το διάβασα. Εμετός. Μπλέξαμε άσχημα με αυτά τα φασισταριά. Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα. Όταν βγαίνει κάθε απόγευμα θυμίζει περισσότερο εκπρόσωπο του χάρου παρά υπουργείου.

    Kostas Karabetsos
    μαλλον εχουμε μπλεξει παραπανω,απ το αναμενομενο,καθε μερα μας βουλιαζουν στην εσωστρεφεια και το φοβο....

    Nana Paizi
    Χτες έλεγε,
    https://youtu.be/H5FIfWwIZRA
    Και σήμερα ψάλλει.
    Μάλιστα.
    Η αντίφαση σε όλο της το μεγαλείο.
    Δεν έχω λόγια.
    Κορονοϊός: Ο Σωτήρης Τσιόδρας δακρύζει...οι Ελληναράδες στη κοσμάρα τους!

    Κώστας Οικονόμου
    Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει πατέρα..

    Γιωργος Βιβιλακης
    Αν έκλεισε την εκκλησία για πάρτη του και έψαλε prive οκ...

    Stathis Nikokavouras
    εισαι μαλακς θα πουν καποιοι..εισαι αληθινος λεω εγω.ακριβως ετσι..η δεξια προπαγανδα..περιτο να σου πω βεβαια οτι ειναι ο επομενος βουλευτης και υπουργος της νεας τρομοκρατιας...εντελως περιτο να σου πω οτι μολις τελειωσει ολο αυτο θα βγει με διαγγελμα και θα πει εκλογες ο γιος του βρυκολακα..νικησαμε θα πει παμε μπροστα...και μετα τις εκλογες θα χυθει τοσο αιμα απο την τσεπη οπως ποτε πριν.ολα θα ειναι βουλιαγμενα.....με σχεδον 60 χρονια στην πλατη τα εχω δει ολα...και δεν πεφτω εξω ποτε...μα ποτε....

    Haris Mantellos
    Καλησπέρα αγαπητέ Φώντα. Από την πλευρά μου επίτρεψέ μου να πω ότι μπορεί να θεωρώ σωστή την ανάγκη να παρθούν μέτρα από την κυβέρνηση -όποιο κόμμα και να ήταν πάνω, μην φανεί ότι ντε και καλά τα υποστηρίζω επειδή είναι η Ν.Δ.- σε μια εξαιρετικά επείγουσα κατάσταση αλλά ο Χαρδαλιάς με το απειλητικό "ξέρουμε ποια αυτοκίνητα πέρασαν από τα διόδια" (όχι πόσα, όχι από ποια διόδια, όχι τον τελικό προορισμό, αλλά ποια που ακούγεται πάρα πολύ άσχημα) και ο Τσιόδρας, ο λαμπρός επιστήμων που διαβάζει από το σημείωμα μέχρι και την τελεία, είναι δύο πρόσωπα που -ενώ επαναλαμβάνω ότι όσο μπορώ τηρώ, σέβομαι και διαδίδω τα μέτρα πρόληψης και υγιεινής- δεν μπορώ να παρακολουθήσω. Αυτή δε η εικόνα μου δίνει την αίσθηση καθαρής σκηνοθεσίας. Εύχομαι να μην συνεχιστεί αυτό αλλιώς θα τους γυρίσει μπούμερανγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή