Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

YELLOW BOX τεύχος 12 (Φεβρουάριος / Μάρτιος 2022)

160 σελίδες έχει το νέο Yellow Box του Φεβρουαρίου / Μαρτίου 2022, που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες. Με τιμή 6,90 ευρώ και πάντα με την σταθερή προσφορά (CD) για κάθε αγοραστή. Εν προκειμένω τα CD που προσφέρονται, μοιρασμένα ανά ένα σε όλο το τιράζ, είναι τα:
Justin Timberlake “The 20/20 Experience”, “Be Yourself: Tribute to Graham Nash’s Songs from Beginners”, Kasabian “48:13”, Nicolai Dunger “Play”, Foxes “Glorious”, Tony Bennett “Classics”, Various Artists “The Best Love Album”, Two of a Kind “The Greatest Duets” (2CD) και “Wish I was Here” (OST). 
Επίσης υπάρχει ένας μεγάλος on line διαγωνισμός, εκεί όπου ένας τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει ένα Playstation 5 Digital Edition White 825GB, αξίας 650 ευρώ (λεπτομέρειες γύρω από το πώς κάποιος μπορεί να συμμετάσχει στον διαγωνισμό δίνονται στο περιοδικό φυσικά).
Τώρα, από πλευράς ύλης, τα βασικά θέματα που προβάλλονται στο εξώφυλλο και το οπισθόφυλλο του περιοδικού έχουν να κάνουν με την παρουσίαση και το τεστάρισμα του ολοκληρωμένου ενισχυτή Technics SU-R1000 που κυριαρχεί (γράφει ο Δημήτρης Σταματάκος), και ακόμη με το CD Player / Streamer / Ενισχυτή Magnat MC 200 (Μάνος Μαστραντωνάκης), με τα ηχεία βάσης Paradigm Founder 40B (Γιώργος Κατρακάζας), με την mid-level full frame mirrorless camera Sony a7 III, με την συνέντευξη της τραγουδίστριας Μάρθας Φριντζήλα (στην Βάσια Παρασκευοπούλου), με μιαν αναφορά σε τρία σχήματα που παίζουν, σήμερα, παραδοσιακή μουσική (Βάσια Παρασκευοπούλου), με μια συνέντευξη του θεατρικού σκηνοθέτη Κώστα Γάκη (στον Γιάννη Δρακόπουλο), με το πρώτο μέρος ενός αφιερώματος στην γερμανική εταιρεία MPS (αυτό το θέμα το επιμελούμαι εγώ) και ακόμη με τις εντυπώσεις από την ταινία και το σάουντρακ του ιαπωνικού φιλμ κινουμένων σχεδίων “The Wind Rises” (Θοδωρής Μπαφαλούκας).
Από ’κει και πέρα υπάρχουν πάμπολλα άλλα θέματα, με δοκιμές-reviews ποικίλων συσκευών, όλων των ειδών, μαζί με τα ανάλογα τεχνικά άρθρα, με το δεύτερο μέρος του περιοδικού («Δίσκοι / Βιβλία / Αφιερώματα») να παρουσιάζει όλες τις γνωστές στήλες, με άπειρα reviews από τους Θοδωρή Μπαφαλούκα (Classical Music Reviews, Audiophile CD Corner, Audiophile LP Corner), εμένα (Jazz & Rock Corner) και την Μαρία Τσακίρη (Lets Rock) και με άρθρα για το τραγούδι “Strange Fruit” (Μαρία Τσακίρη), για τα rock-trios (Νίκος Α. Τζαβέλλας), για την ταινία του Γιώργου Τσεμπερόπουλου «Ο Εχθρός μου» (ένα δεύτερο δικό μου κείμενο), για τους Velvet Underground (Νίκος Α. Τζαβέλλας), μια συνέντευξη με τον μεταφραστή Γιάννη Αντιόχου (στον Γιώργο Τρίγκα), κριτικές βιβλίων κ.λπ.
Ένα χορταστικό τεύχος, για ακόμη μία φορά από το Yellow Box, το καλύτερο ηχο-μουσικό περιοδικό, που κυκλοφορεί τώρα στην Ελλάδα.
Επαφή: www.yellowbox.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου