Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

12 XΡΟΝΙΑ ΔΙΣΚΟΡΥΧΕΙΟΝ ξεκινήσαμε σαν σήμερα το 2009

Συμπληρώνουμε σήμερα 12 χρόνια on line «δισκορυχείου» και φυσικά πολύ περισσότερα ως τίτλος (25 χρόνια παρά κάτι μέρες!), καθότι το «δισκορυχείον» εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο περιοδικό «Jazz & Tζαζ», τον Οκτώβριο του 1996.
Σε όλα αυτά τα χρόνια στο blog έχουν γίνει 4.947 αναρτήσεις, έχουν δημοσιευθεί πάνω από 19.100 σχόλια, ενώ τα συνολικά «χτυπήματα» ξεπερνούν τα 4.266.000.
Νέοι φίλοι έρχονται συνεχώς και μας διαβάζουν, κάποιοι παλιοί μάς έχουν εγκαταλείψει φυσικά, αλλά υπάρχει πάντα ένα σταθερό ισοζύγιο (περί τα 1500 χτυπήματα κάθε μέρα), που μας λέει ότι αξίζει τον κόπο να το παλέψουμε και να συνεχίσουμε, έτσι όπως συνεχίζουμε (από την αρχή δίχως αλλαγές, ούτε ουσιαστικές, ως προς το ύφος των κειμένων, ούτε αισθητικές, ως προς την εμφάνιση του blog, χωρίς διαφημίσεις κ.λπ.). 
Και όπως συμβαίνει σε κάθε εορταστική επέτειο... άδεια δεν υπάρχει, καθώς μετά από λίγο θα ακολουθήσει ειδική τεράστια ανάρτηση, για τους πολύ φανατικούς του blog και για όποιους άλλους, σχεδόν 7000 λέξεις (μεγαλύτερη δεν έχει γίνει ποτέ)!
ΝΑ’ ΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ!!

2 σχόλια:

  1. Χρόνια πολλά Δισκορυχείον!
    Σ' ευχαριστούμε, για όσα υπέροχα μας προφέρεις τόσα χρόνια, τις μουσικές, τα βιβλία, τις ταινίες, τις μελέτες, την ποίηση, τους προβληματισμούς, την τροφή για σκέψη...
    Συνέχισε να εξορύσσεις τα διαμάντια σου, να μας εκπλήσσεις, να μας "ταξιδεύεις", να μας συναρπάζεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχές και ευχαριστίες πολλές!
    Καλή δύναμη για τη συνέχεια, σπουδαίο έργο.

    Χρήστος Δ. Τσατσαρώνης
    www.badsadsatories.blogspot.gr
    www.badsadstreetphotos.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή