Παρασκευή 25 Μαρτίου 2022

ΜΙΚΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK 436

25/3/2022
«Εμβατήριο του ενός» (1985) - Αντρέας Μικρούτσικος με Μανώλη Ρασούλη
https://www.youtube.com/watch?v=EXTxD4WYMNI

24/3/2022
Ντροπή να χτυπάτε το γιο του Μητσοτάκη. Τι ξέρει το παιδί; Χτυπήστε τον ίδιο τον Μητσοτάκη, αν σας βαστάει...

24/3/2022
Νοσταλγός του Γεωργαλά –ο οποίος ωστόσο δεν έκανε τόσο χυδαίο αντικομμουνισμό–, τα χώνει στον Νταλάρα, μέσα από μια κακοστημένη κουρελαρία, ένα συμπλεγματικό κείμενο, βασισμένο πάνω σε ανύπαρκτες ή παβλοφικές «βεβαιότητες», στο οποίο ανακατεύονται τυχαίες καφρίλες, διαμορφωμένες από την ψεύτικη συνείδηση του αποίκου. Πάρε δείγμα...
>>Οταν αγωνίζονταν άνθρωποι να ξεμπροστιάσουν τη δικτατορία των συνταγματαρχών μας και να ταξιδέψουν τα νέα μας στο εξωτερικό, δεν θυμάμαι να επιζητούσαμε καλλιτέχνες που να μιλάνε για την αξία της δημοκρατίας ως γενικότητα. Αλλά ανθρώπους διεθνώς αναγνωρίσιμους, με συνείδηση και ενσυναίσθηση, για να «μεταφέρουν» τη δικτατορία που βιώναμε εμείς, ως δικτατορία, στα πέρατα. Και που, αν δούμε το έργο με την όπισθεν, δεν ξέρω αν η δική μας (ανίερες, βέβαια, τέτοιες συγκρίσεις) συγκρίνεται με τη δικτατορία διαρκείας που έχει ζήσει ο ρωσικός λαός από τον Στάλιν και στις ημέρες μας από τον Πούτιν.<<
Αν είναι δυνατόν ποτέ αυτές οι γελοιότητες, αυτά τα άλματα σε χρόνους, καταστάσεις, έννοιες κ.λπ., να ενδιαφέρουν κάποιον άλλον, πέραν του βοθρατζή της γειτονιάς μας.
Ρε σταματήστε να γράφετε τόσο τραγικές ασυναρτησίες για την Σοβιετική Ένωση και ψάξτε να δείτε όλες τις δημοσκοπήσεις που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια, γύρω από το πώς αντιμετωπίζουν οι σημερινοί Ρώσοι το ιστορικό παρελθόν της Σοβιετίας. Αφήστε πλέον αυτές τις αντικομμουνιστικές αρλούμπες, λες και ζούμε στο 1950, στον μακαρθισμό στην Αμερική, ή στην τρομοϋστερία της Μακρονήσου, γιατί μπορείτε να πείσετε, με κάτι τέτοια, μόνο από ηλίθιους και πέρα.
Ένα από τα τόσα...
>>Three out of four Russians think the Soviet era was the best time in their country’s history, according to a survey published by the independent Levada Center pollster on Tuesday.<< 24 Μαρτίου 2020
Για δε το Levada Center ξέρετε τι γνώμη έχει η επίσημη Ρωσία;
>>In 2016 Levada Center was classified as a 'foreign agent' by the Russian justice ministry<<

24/3/2022
Τέταρτη μέρα και βασικές υπηρεσίες των ΕΛΤΑ δεν λειτουργούν. Βασικά διακινείται ελάχιστη αλληλογραφία, δέματα κ.λπ. και μόνο με "απλές" αποστολές, καθώς το on line σύστημα (για ιχνηλατήσιμα, συστημένα κ.λπ.) εξακολουθεί να μην δουλεύει.
Πρωτοφανές... τόσες μέρες.
Επίσημα μιλάνε για χακάρισμα, αλλά από κει και πέρα οι πληροφορίες έρχονται με το σταγονόμετρο. Κανείς δεν ξέρει πόσο θα διαρκέσει το πρόβλημα, πόσο βαθύ είναι και κανείς δεν δίνει πληροφορίες για την όποια πρόοδο στις όποιες προσπάθειες αποκατάστασης.
Υπάρχει σκοτάδι. Και δουλειές που μένουν πίσω φυσικά. Αφήνω το φρακάρισμα, όταν θα πάρει μπρος και πάλι το σύστημα...

24/3/2022
Όλοι αντιπαθείς. Ένας προς ένας, και μία προς μία. Άλλοι από την αρχή, άλλοι εξελίχθηκαν ως τέτοιοι. Κρίμα για κάποιον. Και μπράβο στον John Zorn, που έκραξε αυτή την ετερόκλητη και αντιδραστική παρέα.
[
Από το βιβλίο της Sheila E. Anderson: The Little Red Book of Musician’s Wisdom, Skyhorse Publishing, 2012]

23/3/2022
Πασίγνωστοι καλλιτέχνες θα κάνουν τελικά "συναυλία ειρήνης" με αναφορά σε Ουκρανία και Πούτιν...

23/3/2022
Nα μην ξεχνάμε την Αγάπη, μαζί με την Ειρήνη...
[μου το είχε κάνει δώρο, σε βινύλιο, ο αείμνηστος φίλος Γιάννης Αδαλόπουλος από το Μεξικό]

23/3/2022
>>Στην Ουκρανία μάχεται η Δημοκρατία με τον αυταρχισμό, είπε ο πρωθυπουργός<<
Γελοία, ψυχροπολεμική δήλωση, ακραίας υποταγής σε νατοϊκά κελεύσματα, που θυμίζει εποχή «δόγματος Τρούμαν», στρατηγού Βαν Φλιτ («Στρατηγέ, ιδού ο στρατός σας»), εκστρατείας στην Κορέα, κ.λπ.

23/3/2022
Το «λιγότερο κράτος» των φιλελέδων έπεσε σε ξέρα.
Κάτι ο κόβιντ, κάτι ο πόλεμος, έχουν θέσει επί τάπητος την ατζέντα της επόμενης μέρας.
Ενίσχυση των δημόσιων συστημάτων υγείας, πολιτικές υπεράσπισης του εισοδήματος των πολλών, με έλεγχο στα υπερκέρδη των ολιγαρχών, ορισμοί πλαφόν στις τιμές, δελτία στα τρόφιμα, έλεγχοι αποθεμάτων κ.λπ.
Καλύτερα να μας αδειάσουν την γωνιά οι τύποι, ώστε να τα κάνουν άλλοι αυτά, που τα νοιώθουν και περισσότερο δικά τους, τέλος πάντων...

7 σχόλια:

  1. Σχόλια από το fb στο ποστ "Το «λιγότερο κράτος» των φιλελέδων έπεσε σε ξέρα."...

    Andreas Varangoulis
    Οι νεοφιλελέδες της Δ. Ευρώπης πάντως δεν έχουν θέμα να λερώσουν τα χέρια τους μ' αυτά. Το βλέπουμε σε Γαλλία, Γερμανία, Βρετανία, Ιταλία κλπ με δεξιές κυβερνήσεις, όπου έχουν κινητοποιηθεί τεράστια κεφάλαια στον κρατικό προϋπολογισμό με σκοπό τη σταθεροποίηση. Το μότο τους είναι "η κρίση είναι ευκαιρία" και δεν διστάζουν δευτερόλεπτο να ματώσουν τον κρατικό προϋπολογισμό με αδιανόητες, μέχρι λίγο πριν την πανδημία, κρατικές δαπάνες. Θα ψάξω να βρω το άρθρο στη Monde Diplomatique που είχα διαβάσει πριν μερικούς μήνες, όπου ένας οικονομολόγος δείχνει ότι η περίφημη ρελάνς του Μιτεράν το '81 ήταν πασατέμπος μπροστά στη δαπάνη στον προϋπολογισμό του Μακρόν τα τελευταία 2 χρόνια.

    Alexis Tambouras
    Προφανώς υποθέτω θα ζητά να του καταθέσουν κάποιο μέρος από αυτά τα υπερκέρδη σε κάποιο λογαριασμό του στο εξωτερικό !
    Αλλά δεν μπορώ να το παρακολουθήσω ...διότι μου προκαλεί νευρολογική διαταραχή η όλη υπόθεση .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχόλια από το fb στο ποστ ">>Στην Ουκρανία μάχεται η Δημοκρατία με τον αυταρχισμό, είπε ο πρωθυπουργός<<"...

    Andreas Varangoulis
    Η αμερικανική πρεσβεία στο Βιετνάμ κατηγορεί τους Ρώσους για... χημικά όπλα.

    Karl Bulsaras
    Λάθος δήλωση. 10.000.000 λαού της Ουκρανίας ξεκληρίζει ο δικτάτορας Πούτιν, σπονδή στο να μη θιγούν τα ενεργειακά συμφέροντα της κάστας των ολιγαρχών που ηγείται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχόλια από το fb στο ποστ "Nα μην ξεχνάμε την Αγάπη, μαζί με την Ειρήνη..."...

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    https://youtu.be/DcIRpQpPT3A
    Banda Love & Peace - We Got The Power
    Είχαν παίξει και στο "μεξικάνικο Woodstock"... https://en.wikipedia.org/.../Festival_Rock_y_Ruedas_de_Av...
    Festival Rock y Ruedas de Avándaro – Wikipedia

    Spyros Kotortsis
    O Γιάννης ο συμμαθητής μου που έπαιζε χρόνια μουσική στον Νότο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχόλια από το fb στο ποστ "Όλοι αντιπαθείς. Ένας προς ένας, και μία προς μία."...

    Panagiotis Kornaros
    Πολύ καλό!
    Να φανταστώ αναφέρεστε στον Reed?

    Tilemachos Mousas
    πρωτίστως στην Albright νομίζω

    Μούντυ Άλιεν
    Δεν με εκπλήσσει καθόλου που ο Zorn έκανε κάτι τέτοιο: έτυχε να τον δω στο Stone κάποτε -και να μιλήσουμε λόγω μιας αστείας συγκυρίας- και μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ήταν πολύ ευθύς και αληθινός στη συμπεριφορά του, αδιαφορώντας πλήρως για τo status των άλλων...

    Thodoris Antonopoulos
    Αλλα... αντιδραστικοί ο Ριντ και η Άντερσον;

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Για την δεύτερη δεν γεννάται θέμα. Για τον πρώτο είπα "κρίμα". Μπήκε σε μια αδιέξοδη παρέα, στα γεράματα.

    Γιώργος Χαρωνίτης
    Και τι δουλειά είχαν όλοι αυτοί στο Knitting Factory;

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Έχουν βρεθεί και αλλού...
    https://www.facebook.com/watch/?v=2435092033476221

    Γιώργος Χαρωνίτης
    Κουλτουριάρηδες!

    Makis Fengoulis
    Αιώνιο ρεσπεκτ στον μάχιμο, ακούραστο και open-mind συνθέτη και μουσικό John Zorn για την αστείρευτη έμπνευση και δουλειά του τις τελευταίες 3+ δεκαετίες! Και ένα από τα βάθη της καρδιάς μου FUCK OFF σε κάποιους λίγους κομπλεξικούς έλληνες "τζαζίστες" (κι όχι jazzmen!) που τον χλευάζουν (ή ακόμα και περιφρονούν περιπαικτικά) μέσα από videos και post του κακομοίρικου fcbk! Τους προκαλώ να δουν το ντοκιμαντέρ A BOOKSHELF ON TOP OF THE SKY και να πάνε για κανά μπάνιο σε καμιά παραλία.

    Stylianos Tziritas
    O Χάβελ και η Άντερσον αντιδραστικοί? Ο κορυφαίος ποιητής κ λογοτέχνης, τον οποίο στήριξε μέχρι και ο Μπέκετ (όσο ήταν ο πρώτος φυλάκα) και από την άλλη η Άντερσον της οποίας το πολύπλευρο έργο είναι σημείο αναφοράς για την ποπ κουλτούρα του 20ου αιώνα?

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Εντάξει, δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσουν όλοι μαζί μου. Ούτε ενδιαφέρομαι να πείσω στο fb κανέναν. Και δεν κρίνω τις ποπ κουλτούρες, που εν πολλοίς μου είναι ψιλοαδιάφορες, καθώς αναφέρομαι σε εκπεφρασμένες πολιτικές θέσεις.
    Για δε τον παρασημοφορημένο από τον χασάπη Μπους σάς τον χαρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Stylianos Tziritas
      (Καταρχήν συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση αλλά δουλειά γαρ...) Δεν είπα ότι πρέπει να συμφωνήσουμε αλλά αντιληπτό είναι νομίζω ότι όταν λες έναν τέτοιο χαρακτηρισμό λογικό είναι να ρωτήσει κάποιος. Αναφορικά με αυτό που λες για την ποπ κουλτούρα, ανέφερα πιο κουλτούρα για να μην πω περί των αβαντ γκαρντ προσδιορισμών κ ακούστε βαρυγδουπος. Παρεμπιπτόντως τι εννοείς πως δεν κρίνεις ποπ κουλτούρες? Το ροκ εν ρολ ποπ κουλτούρα είναι άρα μέσα στη συζήτηση μας (τη γενικότερη εννοώ) βρίσκεται εξαρχής η ποπ κουλτούρα. Αν κρίνεις ως αντιδραστικούς βάσει πολιτικών πεποιθήσεων κ παρασημοφόρησε να βάλουμε και τον B B King δηλαδή και τον Cunningham που βραβεύτηκαν από τον ίδιο άνθρωπο (τον Μπους) όπως κ τον Σοστακόβιτς που άσκησε κριτική στην κυβέρνηση του. Εν ολίγοις αυτό που θέλω να πω είναι ότι όποιος δεν είναι αριστερός δεν μπορεί να χαρακτηρίζεται "αντιδραστικός" όπως ακριβώς όποιος είναι αριστερός δεν είναι και εκ της συμβάσεως "προοδευτικός". Εκ των πράξεών τους στην τέχνη κ στη ζωή κρίνονται οι καλλιτέχνες.

      Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
      Όταν έγραψα δεν κρίνω τις ποπ κουλτούρες, το έγραψα σε σχέση με το αν κάποιος είναι αντιδραστικός ή όχι – εννοώντας πως από τις πολιτικές θέσεις και από αυτά που λέει θα τον κρίνω. Δεν θα τον κρίνω σώνει και καλά από το τραγούδι, και πολύ περισσότερο από την μουσική (που δεν έχει λόγια). Μπορεί να γράφεις πρωτοποριακή μουσική εννοώ και να είσαι σφόδρα αντιδραστικός.
      Το να βραβεύει ο χι ψι τενεκές πολιτικός ένα λαϊκό καλλιτέχνη δεν λέει τίποτα ιδιαίτερο αυτό για τον λαϊκό καλλιτέχνη – που συχνά θαμπώνεται όταν τον τιμούν «ανώτεροι».
      Το να βραβεύει όμως ο χασάπης Μπους έναν πολιτικό σαν τον Χάβελ είναι κάτι τελείως, μα τελείως διαφορετικό. (Όλοι καταλαβαίνουμε εννοώ ότι ο Χάβελ βραβεύτηκε επειδή νομιμοποιούσε με τη στάση του τις επεμβάσεις του ΝΑΤΟ σε Γιουγκοσλαβία και αλλού, στα χρόνια του ’90, έχοντας εντάξει και τη χώρα του, εξάλλου, ο ίδιος, στη "συμμαχία", το 1999. Κι ας μείνουμε στα χρόνια του '90 κι ας μην πάμε στα πιο πίσω).
      Κατά τα λοιπά δεν θα κάτσω να συζητήσω στο fb για κάθε ένα όνομα, που μπορεί να πέσει σε μια κουβέντα (Σοστακόβιτς, BB King κτλ. κτλ.).
      Η ανάρτηση έγινε επειδή πέθανε η εγκληματίας πολέμου Ολμπράιτ και θυμήθηκα πως τακίμιαζε κάποτε με Χάβελ, Ρηντ, Άντερσον και μου γύρισαν ξανά τα έντερα.

      Arsav Nokid
      Τι δουλειά είχαν αυτοί στον Ζορν; Διευκρινίζει το βιβλίο αν ήταν και μία παρέα; Εντύπωση μου κάνει...

      Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
      Ήταν κολλητοί όλοι αυτοί, δεν λέω για Zorn. Πήγαν κι εκεί. Δεν ήταν δύσκολο.

      Stylianos Tziritas
      παρεμπιπτόντως ο Zorn στις 11 Μαρτίου μαζί με την Laurie Anderson και τον Lovano έκαναν συναυλία σχετικά με μάζεμα χρημάτων για την Ουκρανία.

      Διαγραφή
  5. Σχόλια από το fb στο ποστ "Τέταρτη μέρα και βασικές υπηρεσίες των ΕΛΤΑ δεν λειτουργούν."...

    Maria Pappa
    εμένα μου έστειλε μηνυμα ένας ξένος φίλος που μένει εδώ ότι προσπαθεί τρεις μέρες να στειλεί κάτι γραμματα και δέματα και με ρώταγε τι συμβαίνει.

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Από σήμερα μπορείς να στείλεις μόνον απλά, χωρίς κωδικούς αποστολής. Ήθελα να στείλω ένα δέμα, αλλά δεν το έστειλα απλό. Είναι παρακινδυνευμένο.

    Maria Pappa
    θα του πω!

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Με "απλό" παίρνεις ένα ρίσκο, αλλά ok. Όπως το σκέφτεται ο καθένας.

    Maria Pappa
    μπα δεν μπορεί να τα στείλει απλά του το είπα είναι δίσκοι..

    Maria Pappa
    κάτι τέτοια λινκ μου στέλνει από χθες
    https://greekcitytimes.com/.../cybercriminals-launch.../...
    Cybercriminals launch malware attack on Hellenic Post

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Ναι, κοιτάνε λέει 2500 τερματικά ένα-ένα.

    Κοκοής Γεωργιος
    Βλεπω ιδιωτη καβαλάρη σε ασπρο αλογο

    Artemissia Papaserafeim
    Και το σύστημα των διανομέων υπολειτουργεί γενικά, όχι μόνο τώρα: είναι ελάχιστοι πλέον, δεν προλαβαίνουν και στα συστημένα λειτουργούν σαν τις εταιρείες κούριερ, αφήνουν ειδοποιήσεις και τραβιέσαι μετά εσύ στα ταχυδρομεία...

    Maria Pappa
    ναι ισχύει αυτό εμένα με πήραν τηλέφωνο τις προάλλες και μου είπαν πέρασε - που πέρασε; όλη μέρα σπίτι ήμουν...

    Artemissia Papaserafeim
    τα ίδια, και στο σπίτι και στο γραφείο (κέντρο)!

    Elias Raptis
    Αυξηση τιμολογιων μου μυριζεται.

    George Giannopoulos
    Τα ΕΛΤΑ ήταν μια υπηρεσία που δούλευε πολύ καλά αλλά από κάποια φάση και μετά λόγω εθελουσίας λόγω ότι θέλουν να το διαλύσουν και αυτό, δεν λειτουργεί τπτ. Οι ταχυδρομοι είναι τόσο λίγοι, που αν δεν πάρεις τηλ να ψάξεις μόνο σου το δέμα παίζει να μείνε στα αζήτητα. Τουλάχιστον εδώ Λάρισα. Μου τα έλεγε και μια υπάλληλος. Κρίμα. Δώστε τώρα
    10 ευρώ στον ιδιώτη για ένα απλό φάκελο.

    Γιώργος Αδαμόπουλος
    Από τις περιγραφές που έχουν βγει προς τα έξω με τα δελτία τύπου και ρεπορτάζ, φαίνεται πως τα ΕΛΤΑ δέχτηκαν μια επίθεση της μορφής ransomware. Κοινώς όλα τα αρχεία που χρειάζονται για την λειτουργία τους έχουν κρυπτογραφηθεί και ο επιτειθέμενος απαιτεί πληρωμή σε Bitcoin (ή άλλο κρυπτονόμισμα) για να δώσει τα κλειδιά να ξεκλειδώσουν τα αρχεία. Αυτή συνήθως είναι η τελευταία επιλογή.
    Αν υπάρχουν αντίγραφα ασφαλείας και είναι σε καλή κατάσταση (δεν είναι π.χ. επίσης μολυσμένα, γιατί δεν ξέρουμε πότε έγινε η παραβίαση και άρα μπορεί με τα backup να επαναφέρεις το κακόβουλο λογισμικό σε χρήση) η διαδικασία επανεκκίνισης είναι πολύ αργή, ειδικά αν δεν υπάρχει μελέτη για disaster recovery από τέτοιο γεγονός. Επανακτάς από το backup σε αποστειρωμένο περιβάλλον, ψάχνεις να δεις αν είσαι μολυσμένος, αν είσαι πας σε παλιότερο και ξανά από την αρχή και ενδιάμεσα από το αποστειρωμένο περιβάλλον επικαιροποιείς βάσεις και αρχεία. Μύλος και πόνος.

    Νίκος Σωτηρέλης
    Ειδικά το σύστημα του labeling που αφορά Αμερική και Βρετανία, ουσιαστικά αφήνει εκτός ταχυδρομικής εμβέλειας αυτές τις περιοχές. Έχουμε πόσα δέματα που περιμένουν και η ενημέρωση είναι από Δευτέρα. Μακάρι να καταργηθει το labeling το οποίο είναι ένα ακόμη ευρωπαϊκό (γερμανικό;) μέτρο αποτροπής ελεύθερου εμπορίου με την Αμερική και Βρετανία (όπως και ο εκτελωνισμός ακόμη και σε παμφθηνα και παναλαφρα γράμματα) και ας ελπίσουμε αυτό το "hacking" να είναι τουλάχιστον ένα μέτρο πίεσης προς αυτή την κατεύθυνση, ένα μέτρο που δυσκόλεψε τη ζωή όλων μας, αποστολέων και υπαλλήλων.

    Σπυρίδων Παπαδημητρίου
    Θελουν να το απαξιωσουν για να το πουλησουν τσαμπα στους κολλητους.Αρχαια συνταγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σχόλια από το fb στο ποστ "Ντροπή να χτυπάτε το γιο του Μητσοτάκη. Τι ξέρει το παιδί; Χτυπήστε τον ίδιο τον Μητσοτάκη, αν σας βαστάει..."...


    Amaso Ulman
    Μα το χτύπημα στον γιό Μητσοτάκη αποτλεέι συνέχεια του χτυπήματος του πατέρα. Έχουν μπερδέψει τον αντκυβερνητικό αγώνα με τον αντιμητσοτακικό αγώνα κι αντί να βγαίνουμε στο δρόμο, τρώμε στη μάπα κρύα αστεία.

    Akis Daoutis
    Πλάκα κάνεις

    Giannis Mellios
    Χτύπημα ακόμα κ στον Πίνατ

    Γιώργος Δαραβίγκας
    Το παιδί βιολί κατάλαβε ότι ο μπαμπάς δεν αντέχει άλλα χτυπήματα γιατί κουρκούτιασε σαν τον Ρόκι.Ανέλαβε δράση με τον πιο ανόητο τρόπο

    Chris Veliouras
    μακάρι να ήταν έτσι, το αντίθετο συμβαίνει

    Γιώργος Δαραβίγκας
    Δεν κατάλαβα τι εννοείς φίλε μου,αλλά σε ένα πράγμα ίσως συμφωνήσουμε.Στον παππού εφιάλτη πολλά μπορείς να καταλογίσεις αλλά ανόητος δεν ήταν.Που τα βρήκαν τόσα καντάρια βλακείας γιος κ εγγονός?

    Chris Veliouras
    αυτό σου γράφω, η δική τους οπτική έχει σαν χαρακτηριστικά την έπαρση και την ασυλία σε ότι κάνουν, πέρα από το αν είναι έξυπνοι ή όχι. Σιγά μην ίδρωσε το αυτί κανενός, απλά χλευαζουν όσους δεν είναι σαν αυτους

    Γιώργος Δαραβίγκας
    Συμφωνώ,αλλά όσον αφορά το αυτί τους,ιδρώνει να είσαι βέβαιος.Αλλιώς δεν θα κατέβαζε το ποστ,του το είπε ο μπαμπάς.Ποστάρισμα που έκανε ο ανόητος μικρός που στόχευε ξεκάθαρα το Δημήτρη Μητσοτάκη γι'αυτά που είπε.Για ξεκάρφωμα έβαλε και κανα 2 ακόμα ονόματα

    Chris Veliouras
    δεν ιδρωνει λεμε, οτι ζει στην πλατη σου εχει φτιαξει τις καβατζες του χρονια τωρα για να φυγει βραδυ, εδω διαλυουν τη χωρα και χαιρονται θα σκασουν για μια αναρτηση;

    Γιώργος Δαραβίγκας
    Άλλο πράγμα λες εσύ,μιλάς για την αλαζονεία και την χοντροκοπιά τους.Επιμένω όμως, κάθε σχόλιο και ανάρτηση ακόμα και δικού του ανθρώπου που ξεσηκώνει κόσμο και πληγώνει το προφίλ του λουδοβίκου τον ενοχλεί αφάνταστα να είσαι σίγουρος.Αυτοκαταστέφονται,το αν έχουν κάνει μπάζα για να ζήσουν πλουσιοπάροχα αλλες 5 γενιές τους είναι άλλο θέμα.Ο γιος του εφιάλτη θέλει και το πρεστίζ,λεφτά είχε πάντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή