Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2023

ΜΙΚΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK 542

13/10/2023
Παλιά κυκλοφορούσαν και τέτοια περιοδικά στη χώρα...

13/10/2023
Ρε επικοινωνιολόγοι της αντιπολίτευσης στο δήμο της Αθήνας κάντε ένα μονόλεπτο time-lapse βίντεο με το χάλι του «μεγάλου περιπάτου» τα τελευταία 4 χρόνια και στείλτε το παντού. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο, για να φανεί η ανικανότητα του Μπακό, που διέλυσε το κέντρο της πόλης, δυσκολεύοντας όσο δεν πάει άλλο την προσβασιμότητα πεζών και οχημάτων στην κεντρικότερη οδική αρτηρία, κλείνοντας επιχειρήσεις κ.λπ.
Κάποιοι, εν τω μεταξύ, μιλάνε για ντέρμπι την Κυριακή στην Αθήνα, πως ο κόσμος θα σηκωθεί για να πάει να ψηφίσει (καθότι αποχή σχεδόν 70% είναι αφύσικη), μαυρίζοντας τον πορφυρογέννητο. Δύσκολο, αλλά όσο ζούμε ελπίζουμε...

12/10/2023
Olga Karlatos... Cara Libertà
https://www.youtube.com/watch?v=FD-bInKpMrc
12/10/2023
>>Μπακογιάννης: «750 κάμερες στις γειτονιές για την ασφάλεια των πολιτών. Δούκας: Δεν είναι προτεραιότητά μου οι κάμερες<<
[χθες]
Και ο Χαρδαλιάς, το 2005, είχε επιχειρήσει να φτιάξει ρουφιάνικη πολιτοφυλακή στο Βύρωνα:
>>Ενα πρωτόγνωρο, για τα ελληνικά δεδομένα, πρόγραμμα αποτροπής της εγκληματικότητας φιλοδοξεί να θέσει σε εφαρμογή ο Δήμος Βύρωνα. Πρόκειται για το πρόγραμμα Εθελοντικής Φύλαξης, το οποίο τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και, σύμφωνα με τον δήμαρχο Βύρωνα κ. Νίκο Χαρδαλιά, έχει στόχο την ενεργοποίηση των πολιτών της περιοχής, ώστε να μειωθούν τα κρούσματα παραβατικότητας και μικροεγκληματικότητας, ιδιαίτερα σε γειτονιές που έχουν σημαντικό πρόβλημα.<<<
Η δεξιά πάντα εξελίσσει τον παραδοσιακό χαφιεδισμό. Δεν θα έμενε μια ζωή στους εθνικόφρονες περιπτεράδες...

11/10/2023
Μεγάλο και στην κυριολεξία (γι’ αυτό έχω σκανάρει μόνο την αρχή του) ποίημα του Γιώργου Μακρή (1923-1968) («Πάλι» κ.λπ.), υπό τον τίτλο «Προσευχή ή Απαίτηση», γραμμένο πριν από τον Πόλεμο των 6 Ημερών (Ιούνιος ’67), αλλά ενόσω είχε αρχίσει να βράζει το καζάνι στα σύνορα του Ισραήλ και των γειτονικών χωρών...

11/10/2023
Κι επειδή κάποιοι θίχτηκαν με το «ρε», στο προηγούμενο ποστ, που το είπα φιλικά και από οικειότητα. Εγώ που έχω γράψει στο LiFO επαινετικό κείμενο για τον Γιάννη Πετρίδη ως ραδιοφωνικό παραγωγό – που δεν έχω γράψει για άλλους του σιναφιού. Άλλο όμως το ραδιόφωνο και άλλο το κείμενο. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο.
Να μην θίγεστε λοιπόν με το δικό μου «ρε». Να θίγεστε, ως αναγνώστες, με αυτά που διαβάζετε...
Λοιπόν τα λάθη στο κείμενο των 200 λέξεων για τους Socrates, που δεν ήταν μόνο ένα γράμμα στον τίτλο (που διορθώθηκε).
1. Δεν τους πήγε από την Music-box στην PolyGram, αλλά από την Music-box στην Phonogram. Γιατί έτσι λεγόταν τότε η εταιρεία και το βλέπουμε και στα εξώφυλλα των δίσκων.
2. Πρώτα έγραψε το Billboard και μετά βγήκε το Phos και μετά διασκεύασε η Patty Pravo. Αυτή είναι η σωστή σειρά. O Πετρίδης μας λέει πως νωρίτερα από το Billboard είχε διασκευάσει η Pravo που είναι λάθος.
3. Η Pravo δεν είχε διασκευάσει ένα τραγούδι των Socrates, αλλά τρία!
4. Η ευρωπαϊκή πορεία των Socrates δεν σχετίζεται με το Phos, τον Vangelis και την... Virgin. Η Virgin ήρθε πολύ πιο μετά.
Αυτά.

11/10/2023
Ρε Πετρίδη γέρασες και ακόμη δεν έμαθες πως το Drank των Socrates γράφεται με a και όχι με u; Να ’σουνα μειράκιο να πούμε... πάει καλά... αλλά όχι και για σένα!
Παρακάτω στο κείμενο των 200σίων λέξεων έχει ακόμη 2-3 ανακρίβειες (σοβαρότερα λάθη αυτά – και δεν έχω χρόνο να τα πω αναλυτικά), ενώ και το Drank το γράφει άλλοτε με “u” και άλλοτε με “a”. Ό,τι να ’ναι.
update
δείτε και το πιο καινούριο ποστ

11/10/2023
Δηλαδή ρε μάγκες και μαγκίτισσες του λιμανιού αυτός ο Μώραλης που βγήκε με 70% τόσο καλός είναι; Ή ψηφίσατε με... ολυμπιακά αισθήματα;

10/10/2023
Τρίτα ονόματα, για μεγάλα πιόματα... (1981). Πόπη Ρήνα «Παράνομος δεσμός»...
https://www.youtube.com/watch?v=RC5ZUWiINOY

9 σχόλια:

  1. Σχόλιο από το fb στο ποστ "Τρίτα ονόματα, για μεγάλα πιόματα... (1981). Πόπη Ρήνα «Παράνομος δεσμός»..."...

    Billy Wumang
    Επικαιρότατο, σχεδόν διαχρονικό, προς το τέλος το "κι αν το στεφάνι μ άλλον άντρα έχω βάλει, για την αγάπη τη δική σου όλα χαλάλι" παραπέμπει στο "θ αλλάξει ο χάρτης της μέσης Ανατολής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχόλια από το fb στο ποστ "Δηλαδή ρε μάγκες και μαγκίτισσες του λιμανιού αυτός ο Μώραλης"...

    Stam Ekmek
    κυρίως και συνήθως με αυτο το κριτήριο ψηφιζουν

    Hermis Kefalas
    Βαθειά ολυμπιακά αισθήματα. Σακούλα με 50ρικο και φαγητό στα χρόνια των μνημονίων και Χρυσαυγουλα να τα μοιράζουν έξω από εκκλησίες.

    Πετρος Μιχελιουδης
    ΒΑΛΕ κ τα ρουσφετια
    ο μηχανισμος του γαυρου ειναι καλυτερος απ του μαξιμου

    Vicky Ntelli
    Μην κοροϊδεύετε ανθρώπους που έχουν ολυμπιακά ιδεώδη. Σας παρακαλώ πολύ

    Tanas Atanasoff
    Υπάρχει και η ψήφος του τάκη εεε..ζυγίζει πολύ παραπάνω, γνωστα πράγματα

    Stathis Nikokavouras
    Γνωστο αυτο .ο πρωθυπουργος ειναι και δημαρχος και ο μοραλης οργανο του..οπου πρωθυπουργος βαλε μαρινακης

    Panagiotis Giannelis
    ...την ψήφο τους διέπει άκρατος Μωραλησμός...

    Γεώργιος Ζγούρας
    * Δεν είναι αυτό που νομίζεις..

    Nikos Orfanos
    Εδώ κάποτε έβαλαν στη βουλή τον Ανατολάκη που δε μπορούσε να μιλήσει στη κυριολεξία.
    Ο Μώραλης τουλάχιστον μπορεί και μιλάει

    Kostas Drosopoulos
    Ο Πειραιάς δεν έχει καμία σχέση με Αθήνα.
    Έχει κάτι το Ευρωπαϊκό. Ο Πύργος που επιτέλους έγινε, δίνει μια ακόμα δυτικοευρωπαικη πτυχή στην πόλη.
    Και ως χαρακτήρας είναι εντυπωσιακά μετριοπαθης. Ποτέ δεν κοντράρεται με την αντιπολίτευση.

    Alex Goulielmos
    ευρωπαϊκή πόλη ο Πειραιάς, το ακούσαμε κι αυτό. (Πειραιώτης είμαι.) Όσο για τον Μώραλη, αν κάνετε τον κόπο να δείτε το προεκλογικό debate, θα διαπιστώσετε την αλαζονεία του.

    Kostas Makris
    Έχουμε συνηθίσει οι δήμαρχοι να είναι εντελώς άχρηστα κομματόσκυλα 3ής διαλογής που ένας να βγει έστω και αχυράνθρωπος του προέδρου (ένας είναι ο Πρόεδρος που γράφει και στίχους για τραγούδια) και να κάνει το αυτονόητο (να ανοίξει πχ τη παραλία στο Τουρκολίμανο από τα τραπεζοκαθίσματα τον κάναμε θεό (άντε η μαφία των μαγαζιών του Τουρκολίμανου να τα βάλει με τη μεγαλύτερη μαφία)

    Mike Beles
    Δεν ψηφισανε τον μαιντανο Μωραλη...Μαρινακη ψηφισαν....ο ορισμος του μαιντανου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχόλια από το fb στο ποστ "Ρε Πετρίδη γέρασες και ακόμη δεν έμαθες πως το Drank των Socrates γράφεται με a και όχι με u;"...

    Aris Betchavas
    Φώντα, με ψιλοσοκάρισε αυτό το "ρε". Δεν θα αποκαλούσα ποτέ έτσι τον Πετρίδη για ένα ορθογραφικό λάθος στα αγγλικά. Μεγαλώσαμε μ' αυτόν....

    Φώντας Τρούσας
    Φιλικά το έγραψα, αν και δεν είμαστε φίλοι. Στον κώδικά μου επιτρέπεται το "ρε" σε ανθρώπους με τους οποίους μεγάλωσα, όπως λες κι εσύ (αν κι εγώ δεν ήμουν ποτέ φαν του) και που τους θεωρώ κοντινούς μου (κατά μίαν έννοια). Και δεν πρόκειται μόνο για ένα ορθογραφικό λάθος, που σε κάθε περίπτωση το κρίνω σοβαρό, αφού αλλάζει τον τίτλο ενός γκρουπ (σαν να γράφεις τους Beatles... Beetles δηλαδή), αλλά για 2-3 σοβαρότερα μέσα στο κείμενο (όπως σημειώνω και στο ποστ).
    Δηλαδή είναι ανεπίτρεπτο, εν ολίγοις, σε 200 λέξεις να έχεις 3-4 λάθη.
    Και να θίγεστε ως αναγνώστες με αυτά που διαβάζετε.

    Manolis Stavroulakis
    Τα κείμενα εκεί - είναι γνωστό αυτό - τα γράφει αποκλειστικά ο Ζουγρής. Ο οποίος έχει πολλά θεματάκια τελευταία... είναι ό,τι να'ναι.

    Φώντας Τρούσας
    Δεν τα γνωρίζω εγώ αυτά. Εγώ βλέπω ποιος υπογράφει το κείμενο.

    Manolis Stavroulakis
    γι'αυτό και το διευκρίνησα. Γράφει και για πολιτική και για lifestyle, κτλ. Δράμα.

    Φανή Μαρ
    μεγάλο δράμα. Συμφωνώ μαζί σας. Με σοκάρουν αυτά που γράφει κι αναρωτιέμαι πώς δέχεται ο Πετρίδης να τα υπογράφει. Υποθέτω πως τα εγκρίνει, γιατί δεν φαντάζομαι ότι έχει ανάγκη να σκύψει κεφάλι. Αλλιώς δεν καταλαβαίνω τι του συμβαίνει.

    Panos Iliadis
    Είμαστε όμως σίγουροι ότι τα γράφει ο Πετρίδης αυτά? Ναι μεν έχουν την υπογραφή του αλλά...(ήρεμα ρωτάω γιατί πραγματικά ΔΕΝ γνωρίζω)

    Φώντας Τρούσας
    Αφού έχουν το όνομά του λέμε ότι τα γράφει αυτός. Πώς μπορείς να εμπιστεύεσαι τρίτους να γράφουν αντί για σένα και να τα γράφουν όλα λάθος;

    Fanis Papadopoulos
    εχω παύση να ασχολούμαι μαζί του χρόνια τώρα . τα κείμενά τα γράφει ή ο ζουγρης ή ο γιος του . Όταν τους έκραξα γιατί ζητούσαν δωρεές για να κρατήσουν το site πούλησαν και πνεύμα .

    Panos Iliadis
    έχεις δίκιο αλλά υποτίθεται ότι έχεις μια ομάδα που την εμπιστεύεσαι...οπότε δεν ελέγχεις τι δημοσιευεται ανά πάσα στιγμή...(φαντάζομαι)

    Aris Pittaras Fokionos-records
    Φωντα συγχαρητηρια και μπραβο σου που επιτελους τα παρουσιαζεις τα πραγματα οπως εχουν και με ευγενεια .... Καταλαβαινουμε τι γινοταν τα μαυρα εκεινα χρονια (,εκατο χρονια πηγαμε πισω μουσικα με ολους αυτους ..μεσα και ο Πετριδης παροτι ειναι γνωστος . και καλος ανθρωπος ..Ευτυχως εμεις εδω στην κυψελη ειχαμε τον ναο( QUINTA ROCK CLUB μουσικη με μηδεν λαθη και ετσι γλυτωσαμε ...μουσικα.

    Stelios Papastilianos
    Κυψελαρα για παντα

    Georgia Drakaki
    Σοκ! Καλε, ειστε πολύ αυστηρός!

    Φώντας Τρούσας
    Δεν είναι κακό να είσαι αυστηρός. Άδικος να μην είσαι.

    Kostas Laskos
    Μπορεί Ζουγρης

    Φώντας Τρούσας
    Δεν μας ενδιαφέρουν αυτά.Το κείμενο έχει υπογραφή.

    Θανάσης Κρεμασμένος
    Σιγουρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Stelios Apostolopoulos
      Διορθώθηκε πάντως, άρα σε διαβάζουν.

      Φώντας Τρούσας
      Τότε να διορθώσουν και όλα τα υπόλοιπα.
      Κι επειδή κάποιοι θίχτηκαν με το «ρε».
      Με το να γράφει ό,τι να ’ναι ένας άνθρωπος που μεγαλώσατε δεν θίγεστε;
      Λοιπόν:
      1. Δεν τους πήγε από την Music-box στην PolyGram, αλλά από την Music-box στην Phonogram. Γιατί έτσι λεγόταν τότε η εταιρεία και το βλέπουμε και στα εξώφυλλα των δίσκων.
      2. Πρώτα έγραψε το Billboard και μετά βγήκε το Phos και μετά διασκεύασε η Patty Pravo. Αυτή είναι η σωστή σειρά. O Πετρίδης μας λέει πως νωρίτερα από το Billboard είχε διασκευάσει η Pravo που είναι λάθος.
      3. Η Pravo δεν είχε διασκευάσει ένα τραγούδι των Socrates, αλλά τρία!
      4. Η ευρωπαϊκή πορεία των Socrates δεν σχετίζεται με το Phos, τον Vangelis και την... Virgin. Η Virgin ήρθε πολύ πιο μετά.

      Labis Vasilatos
      δώσε λίγο άφεση, γιατί άλλος ενημερώνει τη σελίδα του ξέρω.

      Φώντας Τρούσας
      Ρε πάλι τα ίδια; Τα 'παμε χίλιες φορές αυτά.

      Labis Vasilatos
      οκ, οκ...

      Φώντας Τρούσας
      Θα αφήσω εγώ άλλον να γράφει αντί για μένα; Καθένας γράφει τα δικά του και τα υπογράφει.

      Labis Vasilatos
      οκ...

      Alexis Tambouras
      Δώσε συγχώρεση δηλαδή , διότι η κατάσταση είναι χειρότερη απ' ότι δείχνει ! Αυτό κι άν είναι αφοπλιστικό επιχείρημα

      Βασίλης Παπαδόπουλος
      Όταν έπαιξαν support στους Motorhead,o Lemmy έπαθε σοκ

      Thodoris Rammos
      στους UFO έπαιξαν support σε περιοδεία τους στην Βρετανία

      Φώντας Τρούσας
      Κάπου πρέπει να τους είχε δει και ο Lemmy... κάτι θυμάμαι... αλλά δεν το λέω με σιγουριά...

      Βασίλης Παπαδόπουλος
      μπορεί ναι..Άρα εκεί τους είδε ο Lemmy

      Thodoris Rammos
      εκεί τους είχε δει ο Lemmy, στην συναυλία στο Hammersmith στο Λονδίνο.
      Το είχε πει σε συνέντευξη ο Σπάθας

      Yannis Fyssas
      But when you drank the conium you became drunk..right...? sooooo?

      Akis Perdikis
      Τα πάντα ρει...
      https://youtu.be/wcTL3VHYiOA?si=v7-Mefxvzf4GB3SA
      Robyn Hitchcock - Socrates in Thin Air (Official Video)

      Thekla Tselepi
      Ζούμε στην χώρα που ο Πετρίδης θεωρείται ο γκουρού της γνώσης του ροκ ν ρολλ και περιχώρων. Ωιμέ! (που λέει κι ένας φίλος μου).

      Κομπρα Στο Συστημα
      τι τραβαμε

      Alexis Tambouras
      Μέθυσαν οι Socrates από την επιτυχία τους ! Θα ήταν φαίνεται οινοπνευματώδες το κώνειο που τους έδωσαν να πιούνε !

      Mike Beles
      Δεν τα γραφει ο Πετριδης.. ο συνεργατης του. Τα γραφει ο Ζουγρης... Εβγαλες την κακιουλα σου

      Φώντας Τρούσας
      Ρε είσαι στα καλά σου; Έχω ανάγκη εγώ να βγάλω κακία στον Πετρίδη; Δεν πας καλά μου φαίνεται. Έχω γράψει κείμενο υπέρ του Πετρίδη στο lifo. Και να διαβάζεις όλα τα προηγούμενα σχόλια πριν σχολιάσεις γιατί λες βλακείες. Παίρνω στα σοβαρά αυτά που γράφεις και σου απαντάω. Αλλά δεν θα συνεχίσω να το κάνω. Γιατί γράφεις πολλές ασυναρτησίες εδώ πέρα.

      Marina Tsigonaki
      αναφερεσαι στο blog οπου εχει κανει αφιερωματα στον ιδιο του τον εαυτο?? υψηλες οι προσδοκιες σου.

      Διαγραφή
  4. Σχόλια από το fb στο ποστ "Κι επειδή κάποιοι θίχτηκαν με το «ρε», στο προηγούμενο ποστ"...

    Φώντας Τρούσας
    https://www.lifo.gr/.../o-giannis-petridis-xana-sto-proto...
    Ο Γιάννης Πετρίδης ξανά στο Πρώτο Πρόγραμμα | LiFO

    Fanis Papadopoulos
    Ναι γιατί πριν το ίντερνετ ήταν μερικοί μικροί θεοί , τρανό παράδειγμα οι εκπομπές με τα charts που έπαιρναν νωρίτερα τις λίστες , οπότε , Ωσαννά .

    Tanas Atanasoff
    Ο Πετρίδης ίσως εκ παραδρομής γράφει (και λέει στισ εκπομπες του) "polygram" πολύ συχνά. Ίσως επειδή η μαμά εταιρία της Phonogram από το 1972 και μετά, να λεγόταν μεταξύ των στελεχών των επι μέρους εταιριών "Polygram"...ε..και τους έμεινε το Polygram! (Η οποία polygram όντως απορρόφησε την Phonogram to 1972, μετά την είσοδο των Socrates δηλαδή στην Φονογκραμ. Ασχέτως αν σε όλους τους δίσκους μέχρι το 1978-και στουσ ελληνικούς-συνέχισε να εμφανίζεται Phonogram το λογότυπο στα οπισθόφυλλα. Είμαι dscogs freak παρεπιπτόντως! https://www.discogs.com/label/8742-PolyGram)
    PolyGram

    Φώντας Τρούσας
    Δεν υπάρχει PolyGram στην Ελλάδα το 1971-72. Υπάρχει Phonogram. Έπρεπε να γράψει Phonogram ή έστω Polydor. Τυπικά το PolyGram είναι λάθος.

    Tanas Atanasoff
    ε ναι ok, προφανώς δεν υπήρχε.

    Nina Tsavou
    Ο Γιάννης είναι εξαιρετικός,αλλά τόσα χρόνια ασχολείται με την αγγλική γλώσσα κι’ακόμα κάνει λάθη…

    Fifth Dimension
    Ο Πετρίδης μπορεί να ενημέρωσε κόσμο στα πρώτα του βήματα, αλλά επιλογή του ήταν να μην βοηθήσει την ελληνική σκηνή. Οπως άλλωστε και το μεγαλύτερο ποσοστό παραγωγών ραδιοφώνου και γραφιάδων στον έντυπο τύπο, αυτόν τουλάχιστον που διανεμόταν απο τα πρακτορεία. Τον mainstream θα έλεγα.
    Απο την θέση που είχε θα μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα για τα ελληνικά συγκροτήματα. Αλλά δεν το έκανε. Προτιμούσε να παίρνει έτοιμα απο το να αναδείξει, να τολμήσει σε νεες δουλειές.
    Και μόνο το κριτήριο που είχε για να τα παίξει, τα λέει όλα. Επρεπε να πας να περιμένεις μια δυο φορές ή και παραπάνω τις ώρες τις εκπομπής, να του δώσεις προσωπικά τον δίσκο, για να το εκτιμήσει και να ασχοληθεί μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχόλια από το fb στο ποστ "Μεγάλο και στην κυριολεξία (γι’ αυτό έχω σκανάρει μόνο την αρχή του) ποίημα του Γιώργου Μακρή"...

    Spiros Aggelopoulos
    Χαρακτηριστικός διάλογος με τον θυρωρό της πολυκατοικίας του.Καλημερα δεν θα αργήσω θα κατέβω αμέσως.Η συνέχεια είναι γνωστή...Δεν ξέρω εάν είναι αστικός μύθος η αλήθεια το γεγονος

    Φώντας Τρούσας
    Εγώ το έχω για μύθο, αλλά ok. Και οι μύθοι έχουν στοιχεία πραγματικότητας.

    Dimitri- Mitsos Poulikakos
    Κι όμως, είναι αλήθεια!!
    Ο διάλογος ήταν σαν τα ταχυδράματα του Κουτρουμπούση!!!...Βλέπει ο θυρωρός, (τότε είχαμε ακόμα απο δαύτους!!) το Μακρή, ν'ανεβαίνει προς την ταράτσα. "Κύριε Γιώργο", του φωνάζει!!.. "Κατεβαίνω αμέσως!!|, απαντάει ο κύριος Γιώργος,...και μ'ένα σάλτο μορτάλε, απο ταράτσα, κατέβηκε -πράγματι!!- αμέσως!!!

    Σραόσα Γιαζάτας
    Βεβαίως το Ον τον έγραψε στο άκτιστο τέτοιο Του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σχόλια από το fb στο ποστ ">>Μπακογιάννης: «750 κάμερες στις γειτονιές για την ασφάλεια των πολιτών. Δούκας: Δεν είναι προτεραιότητά μου οι κάμερες<<"...

    Mike Beles
    Αφου ειναι στο DNA τους η ρουφιανια και οι καταδοτες....αντι κουκουλες καμερες

    Sergei Tochmachov
    Καρφώνουμε αλλήλους 2.0

    Kostas Drosopoulos
    Τοπικά συμβούλια εγκληματικοτητας λέγονται και δεν έχουν σχέση με την δεξιά. Το αντίθετο. (Είχε πέσει θέμα το ξεφτυλισμενο όταν έκανα το μεταπτυχιακό στο ποινικό. Δεν το είχα διαβάσει καλά).

    Konstantinos Fountas
    Αφού δε βγήκε ο περίπατος θα βάλει κάμερες.... Ξεφτιλίκια αριστείας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σχόλια από το fb στο ποστ "Olga Karlatos... Cara Libertà"...

    Koma Gaeshi
    Πω την θυμάμαι στα ζόμπια του Λούτσιο Φούλτσι που είχε πολύ άσχημο τέλος...

    Bill Mihalopoulos
    Από τα ομορφότερα εξώφυλλα!!!!!

    Irene Evripidou
    Πανέμορφη και εξωτική! Τον δίσκο δεν τον έχω ακούσει.

    Patritsopoulos Nikos
    Ευτυχώς έχει και τα δύο μάτια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σχόλια από το fb στο ποστ "Ρε επικοινωνιολόγοι της αντιπολίτευσης στο δήμο της Αθήνας κάντε ένα μονόλεπτο time-lapse βίντεο με το χάλι του «μεγάλου περιπάτου»"...

    Maria Kalogeraki
    Η φωνή της πόλης και τον ΜΜΕ δεν συμβαδιζει

    Vassilis Serafimakis
    Το ζενίθ τής αμετροέπειας και το ναδίρ τής λογικής σε ένα έργο! Δεν είναι κι εύκολο, το αναγνωρίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή