Κυριακή 3 Μαΐου 2020

ΜΙΚΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK 254

3/5/2020
Διαβάζω αυτά που γράφουνε οι αγράμματοι συντάκτες για την βεντέτα στην Κρήτη και αδυνατώ, με την πρώτη, να καταλάβω τι ακριβώς έγινε. Οι διατυπώσεις είναι τόσο άθλιες, τόσο μπερδεμένες, που στο τέλος απογοητεύεσαι και το παρατάς.
Έχουν προσλάβει παιδάκια, που γράφανε 5 στην Έκθεση στο Γυμνάσιο, και τα βάζουν να κάνουν την πιο απαιτητική δουλειά. Να δώσεις, δηλαδή, σε δυο γραμμές την είδηση.
Βοσκοί με λυράρηδες πάντως πλακώθηκαν (δύο στον τόπο), για κτηματικές διαφορές.

3/5/2020
Μια συνέντευξη του κομμένου από τα μίντια, μέχρι να αποκτήσει στάτους "σοβαρού" πρωταγωνιστή το 1971, Θανάση Βέγγου. Γιατί ήταν κομμένος; Επιχειρούμε να το απαντήσουμε στην εισαγωγή...
[Το σχέδιο για την παρωδία των γουέστερν που θα γύριζε, ως "Βίβα Λας Βέγγος", και που τελικά ναυάγησε]
[9 χρόνια, σήμερα, από τον θάνατό του]

2/5/2020
Υπάρχει ένας έλληνας ηθοποιός, υπήρχε μάλλον, για τον οποίο έχω άριστη γνώμη. Νομίζω πως ήταν πολύ μεγάλος ρολίστας με ειδίκευση σε έναν πολύ συγκεκριμένο ρόλο (παρότι έπαιξε τελείως διαφορετικά πράγματα), τον οποίον «έχτιζε» με απαράμιλλο ταλέντο. Βοηθούσε και η φάτσα του βεβαίως, και το βλοσυρό ύφος του οπωσδήποτε, αλλά κυρίως ήταν το ταλέντο του. Λέω για τον πρόωρα χαμένο Δημήτρη Μπισλάνη (πέθανε, νέος, από γάγγραινα, την Πρωτομαγιά του ’77, στα 44 χρόνια του).
Ο Μπισλάνης διακρίθηκε και σε ρόλους χαζούς, κωμικούς, παίζοντας τον ψευτόμαγκα ή τον βαρύμαγκα, αλλά εκεί όπου ήταν αχτύπητος ήταν στους ρόλους του αστυνομικού. Κοντολογίς, έχω τη γνώμη πως είναι ο κορυφαίος ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου (βάζω και τα σίριαλ μέσα) σ’ αυτό τον πολύ ειδικό ρόλο.
Τον θυμάμαι ως «μπάτσο», στα σέβεντις βασικά, σε ταινίες όπως οι «Απάνθρωποι» του Παύλου Φιλίππου, «Τάγκο 2001» του Κώστα Καραγιάννη, «Έγκλημα στο Καβούρι» ξανά του Καραγιάννη, «Οι Σατανάδες της Νύχτας» του Μάριου Ρετσίλα κ.λπ.
Σε όλες αυτές τις ταινίες, ο Μπισλάνης, παρότι δεν ήταν ποτέ πρωταγωνιστής, ήταν φοβερός. Μόνο με το βλέμμα του σε τσάκιζε. Σκληρό παρουσιαστικό, τρομερή υποβολή, αδιόρατοι κώδικες (από ηθικό στοιχείο εντεταλμένο στο καθήκον, έως τελείως διεφθαρμένος), τους οποίους κώδικες, σαν σε παιγνίδι, σε οδηγούσε να τους μαντέψεις, λίγες δωρικές κινήσεις, σωστή φωνή, σχεδόν πάντα μ’ ένα τσιγάρο στο χέρι κ.λπ.  
Στο «Τhe Devil’s Men» του Κώστα Καραγιάννη (με σάουντρακ του Brian Eno – να το λέμε πάντα αυτό), απ’ όπου και η φωτογραφία, κάνει πάλι μπάτσο εννοείται, ο οποίος μπάτσος είναι ταυτόχρονα και δεξί χέρι του βαρώνου Κόροφαξ (Πήτερ Κάσινγκ) και υπασπιστής του βασικά στις σατανιστικές-εγκληματικές τελετουργίες.

2/5/2020
Είμαι της γνώμης πως πρέπει να αποκαθηλώσουμε από τους θρόνους τους όλα τα λεγόμενα «μεγάλα τραγούδια» και τους αντίστοιχους «μεγάλους ερμηνευτές» και να τα αντικαταστήσουμε, έστω και για μια νύχτα, με κάτι τέτοια άσματα, που εξακολουθεί να θεωρούνται παρακατιανά, από τους δήθεν, τους «ποιοτικούς» και τους άσχετους του χώρου, ενώ στην πράξη είναι αληθινά αριστουργήματα. Πόλυς Κερμανίδης...

2/5/2020
Σωστότερες ανακοινώσεις σήμερα για τις μάσκες. Δεν ξέρω αν ευθύνεται το κράξιμο που έπεσε στο διαδίκτυο, ή τα... αποτελέσματα των επιστημονικών πειραμάτων που ολοκληρώθηκαν μόλις (γέλιο), αλλά εν πάση περιπτώσει... σωστότερες.
Για αύριο δεν ξέρουμε...

2/5/2020
Μάχη γινότανε μ' αυτό πριν από 40+ χρόνια, το άκουγες παντού – και βασικά από τους πειρατές. Θόδωρος Βίλμας...

1/5/2020
Πέθανε και o Tony Allen χθες στα 80 του - ένας από τους μεγαλύτερους ντράμερ στην ιστορία της μουσικής. Πολλοί φίλοι το γράψανε, βάλανε και κομμάτια κ.λπ.
Κάτι και από μένα από το πρώτο LP του Fela Kuti, με εγγραφές από τα μέσα του '60...
[παλιό κειμενάκι, γραμμένο πριν από 11 χρόνια]
[ακούστε και αριστουργηματικό κομμάτι στα σχόλια]

1/5/2020
Γύρισα από την απογευματινή πρωτομαγιάτικη πορεία. Τράκαρα κι ένα φίλο Γιαννιώτη στο δρόμο και πιάσαμε κουβέντα για τον ΠΑΣ Γιάννενα. Είπαμε για Λίσα, Γκλασμάνη, Αλβαρέζ, Μοντέζ, Κοντογεωργάκη, Παστερνάκη, ενώ του είπα και για τον Μπρεντάνο, έναν φοβερό Kερκυραίο ντριμπλέρ/εξτρέμ, που είχαν τότε τα Γιάννενα, αλλά αυτόν δεν τον θυμότανε (είναι και λίγο νεότερος ο φίλος).
Τέλος πάντων είπαμε και για το τι θα γίνει από Δευτέρα και... ολοκληρώσαμε με ΚΚΕ, ΠΑΜΕ κ.λπ. Παλιός Πασόκος ο φίλος, τώρα άγνωστο τι ψηφίζει, ψιλοσυμφωνούσε με κάτι «τρελά» δικά μου που του έλεγα...
Όλη αυτή την ώρα πάντως κρατούσαμε κάπως τις αποστάσεις, γιατί όρμαγε κόσμος από παντού και δεν ήξερες από πού να φυλαχτείς, ενώ όταν ήρθε η ώρα να χωρίσουμε χαιρετηθήκαμε όχι με αγκώνες και κάτι τέτοιες αηδίες που πλασάρονται, αλλά με σηκωμένες γροθιές.
Άιντε και του χρόνου καλύτερα...

10 σχόλια:

  1. Σχόλια από το fb στο ποστ "Γύρισα από την απογευματινή πρωτομαγιάτικη πορεία. Τράκαρα κι ένα φίλο Γιαννιώτη στο δρόμο..."...

    νικος ηλιοπουλος
    https://www.youtube.com/watch?v=o5mH9_9KD1E
    Κατακαημένα Γιάννενα

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Παλιότερο αυτό, ωραίο, πριν από τους αργεντινούς που τους κάνανε όλους Έλληνες σε μια νύχτα...

    Vassilis Serafimakis
    αν θυμάμαι καλά, ο πασίγνωστος Χουάν Ραμόν Ρότσα (με την τρομερή σύζυγο που την είχαν υποστεί πολλοί προπονητές όταν νόμιζε οτι ο Χουάν αδικείτο!) είχε έρθει με την αμέσως επόμενη φουρνιά από τούς "Γιαννιώτες" και τον έστειλε ο ομοεθνής Αργεντινός ατζέντης του στο Αιγάλεω ως Μπουμπλή.

    Stathis Nikokavouras
    επρεπε να του πεις και για την μερα που τους επερνε ο πατερας μου με το λεωφορειο να παιξουν η κερκυρα στην θεσαλονικη και στην καταρα που σταματησαν επεσε ο μπρετανος μπροστα απο τις ροδες και φωναζε αν δεν πιω πατηστε με...δεν αντεχω....καταντια ενος μεγαλου ποδοσφαιριστη ..μπαλα οσο λιγοι..αλλα ηταν τελιωμενος απο το πιοτο..και κοκα ναπερνε που τοτε δεν υπηρχε στην πιατσα δεν θακανε ετσι..τον φοβηθηκαν ολοι...και οταν εφτασαν κερκυρα τον εστειλαν μια και καλη...σκεψου οτι θα εφτανε ολυμπιακο..τον ειχαν ετοιμο....αλλα το κονιακ τον εκαψε....

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Τον είχα δει στην Πάτρα με την Παναχαϊκή και μου είχε κάνει τεράστια εντύπωση, παιδί ήμουν. Ούτε ο Χατζηπαναγής τέτοιες ντρίπλες. Μεγάλος μπαλαδόρος.

    Stathis Nikokavouras
    πηγαμε να παιξουμε κερκυρα -ηρακλης σφακερων κυπελο..εκει τον ειδα για πρωτη φορα και επαθα πλακα με την κινηση του στο γηπεδο..περναγε σαν σταματημενους οτι εβρισκε...εκει στο 70 κατι του αγωνα βαζει ο λευτερης ο μπαλιας που ειχε την μπατζετ απο την αχαραβη το ποδι να τον σταματησει και ακουμε ενα κρακ...ακουστηκε σε ολο το γηπεδο..ηταν σοκ..το επομενο που θυμαμαι τον επερναν με φορειο και το ποδι του στα δυο διαλυμενο..ο λευτερης δεν θα ξαναπαιζε ποτε ..και αυτος ηξερε καλη μπαλα..και για να σου δωσω λιγο γελιο γιατι η μερα ηταν δυσκολη ο φρανκις ο ξαδελφος μου τυ αλκινου ο ανηψιος ο γιωργος, δουλευε στο ροξανη το μπαρ..εκει αυγουστιατικα κατι ψηλοκρυωσε και λεει παω σπιτι να φερω μια ζακετα ..κατσε γιωργο μην πας του λεγαμε γιατι ξεραμε...και παει σπιτι ξαφνικα και βλεπει τον λευτερη να βγαινει απο το παραθυρο ..οχι δεν πηγε να κλεψει ο λευτερης..ειχε τοσο χρημα που αγοραζε την μιση αχαραβη...την γυναικα του γιωργου πηδαγε...τι ηθελε και αυτος να κρυωσει..αυγουστιατικα?τα αλλα απο κοντα...εχει συνεχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
      Κάτσε να μας αφήσει ο Χαρδαλιάς να ' ρθούμε φέτος...

      Stathis Nikokavouras
      απο 19 θα το αλλαξει λενε...να δουμε..και εγω θελω να παω ουγγαρια που θα γεννησει η νυφη μεσα ιουνιου αλλα δυσκολο το βλεπω.....σκατοχρονια...

      Vassilis Serafimakis
      Δεν τον είχα δε ποτέ τον Μπρεντάνο, και ή τον ξέχασα ή δεν έμαθα ποτέ περί αυτού. (Aμάν κε Δισκορυχείον όχι και στη μπαλίτσα τέτοια!.. :-) )

      Stefanos Manousis
      Σε ένα παλιό καφενεδάκι της δεκατίας του 50' στο χωριό μου στα Γιάννενα, υπάρχει - η τουλάχιστον υπήρχε μέχρι πριν κάποια χρόνια- μία 70΄s αφίσα με όλους αυτούς...Την είχε αφισοκολλήσει ο πατέρας μου όταν γύρισε από τα μεροκάματα στην Σαουδική Αραβία,κάπου στο 1976 πρέπει να ήταν... ακόμα τον θυμάμαι στα μέσα της δεκαετίας του 80 (που άρχισα να βλέπω εγω μπάλα) να μιλά με "έκσταση" για εκείνον τον Αγιαξ της Ηπείρου και να αναφέρει όλα αυτά τα ονόματα που γράφεις Φώντα...Ήταν τελικά όντως τόσο ομαδάρα��;
      short answer: Yes! :-)

      Vassilis Serafimakis
      Είχα την τύχη να γνωρίσω τον Όσκαρ Αλβαρεζ στον επαγγελματικό χώρο μου, όταν είχε ναυαγήσει οικονομικά. Τού μιλούσα με τον σεβασμό που οφείλομε σε κάθε συνάνθρωπο, κρύβοντας τα υπολείμματα από το δέος που αισθανόμουν βλέποντάς τον στο γήπεδο. Τον έβλεπα εκεί και μού θύμιζε την φιγούρα τού Ινδιάνου στη "Φωλιά τού Κούκου."

      Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
      https://diskoryxeion.blogspot.com/2016/04/blog-post_28.html
      πέθανε ο ΟΣΚΑΡ ΑΛΒΑΡΕΖ

      Διαγραφή
  2. Σχόλια από το fb στο ποστ περί Tony Allen...

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    https://www.youtube.com/watch?v=jo6qnK3xzdw
    Fela Ransome Kuti And His Koola Lobitos - Mi O Mo

    Dionysis Tsaglis
    Μάγος......

    Vassilis Konstandopoulos
    Τιτάνας

    Don Carlos Tenorio
    τεράστιος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχόλια από το fb στο ποστ για τον Θόδωρο Βίλμα...

    Mike Beles
    Γιατι αυτά τα αριστουργήματα δεν τα πρότεινες ,,στα περιοδικα που αρθογραφουσες ??

    Αθανασιος Αθανατος
    το μεγαλο του σουξε ομως ηταν οι "Αδυναμίες" ..

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Και άλλα διάφορα. Είχε μεγάλη πέραση τότε. Τον άκουγα και στις διαφημιστικές εκπομπές της Venus. Κααλή φωνή, όχι τυχαία.

    Pantelis Tsalouchidis
    Το θυμάμαι. Συμπαθητικό

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Όλοι τα θυμούνται αυτά τα τραγούδια, εφόσον τα ζήσανε. Και τούτο, γιατί σε τελική ανάλυση ήταν καλά τραγούδια. Τότε δεν τους δίναμε σημασία βέβαια... απλώς έφταναν στ' αυτιά μας.

    Γιώργος Αθητάκης
    Μ'όλα τα μέσα...επίγεια,εναέρια,θαλάσσια...ΑΓΑΑΑΠΗΗΜΟΥ...Αυθεντικός Μιχάλης Αλεξάκης και ακομπλεξάριστος Νικολόπουλος.Τραγουδισταράς ο Βίλμας.CLASSIC GREEK MUSIC SEVENTIES.

    Ανδρέας Φουρλας
    Αχαρνών Μεγάλες Πιενιες

    Dimosthenis Mavrochis
    Venus δισκογραφική!Η Τζίνα στην Πανεπιστημίου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχόλια από το fb στο ποστ για τον Πόλυ Κερμανίδη...

    Yiannis Stefanakos
    Δε νομίζω πάντως ότι ειδικά ο Πολυς θεωρείται παρακατιανος

    Thanasis Efthimiou
    Άσε, Γιάννη, που είχε και μια θεωρία για την αποκαθήλωση:
    https://www.youtube.com/watch?v=zP_ale53HOw
    ΠΟΛΥΣ ΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣ - Οι μεγάλοι

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    από τους δήθεν, τους «ποιοτικούς» και τους άσχετους του χώρου, σίγουρα

    Χρήστος Πριτσαπίδουλας
    Κάποιος θα πρέπει να ερευνήσει σε βάθος τις παραγωγές των εταιριών της Ομόνοιας και ιδιαίτερα της Panivar. Σ' αυτές αντιστάθηκε το Λαϊκό τραγούδι -μάχες οπισθοχώρησης...

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Μια πρώτη προσπάθεια...
    https://www.lifo.gr/team/music/56101
    Ο Ήχος της Ομόνοιας

    Ανδρέας Ζησόπουλος
    Θυμάμαι που πιτσιρικάδες ρωτούσαμε
    - Τι ακούς μεγάλε; Ξένα συγκροτήματα ;
    -Ναι, Πόλκερμαν.

    Giorgos Stamatelos
    Πρόκειται πράγματι για ένα πολύ ωραίο τραγούδι, λαϊκό, η δε ερμηνεία του Κερμανίδη "τα σπάει"! Νομίζω, γιατί μουσικός δεν είμαι, το κομμάτι είναι καθαρή bossa nova.

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Είναι μια λαϊκή μπόσα σε κάπως αργό τέμπο. Δεν είναι σαν το Μακάρι, που είναι αεράτη μπόσα...
    https://www.youtube.com/watch?v=1L-lnIUYJ9s
    ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – Μακάρι

    Stathis Nikokavouras
    κοματαρα την βαζαμε στο τζουκ μποξ...

    Vagelis Skiadas
    Κομματαρααααααααα
    Κ πολύ αδικημένο

    Andreas Panagopoulos
    Περφομερ!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=61rc6VfMHt8
    Πολυς Κερμανιδης - Το χαρτί

    Πετρος Μιχελιουδης
    αυτο
    https://www.youtube.com/watch?v=-1xoDPCk_Pg
    εμενα μ θυμιζει το a casa d'irene
    ΠΟΛΥΣ ΚΕΡΜΑΝΙΔΗΣ - Σε κάποιο σπίτι κτισμένο με δάκρυ

    Πετρος Μιχελιουδης
    μεγάλος Πόλυς
    ειδικά ο πρώτος ηταν δισκαρα

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Έχει και open drum break για όποιον χιπχοπά θέλει να κάνει sampling... ��
    Και άλλα καλούδια φυσικά, φλάουτα, ριφάκια κ.λπ.

    Aris Karampeazis
    έχουν κάνει ωραία sample τα Ημισκούμπρια από Διονυσίου κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχόλια από το fb στο ποστ για τον Δημήτρη Μπισλάνη...

    Nikolaos Kotsovos
    Είχε παίξει και σε ρόλους κακού αν θυμάμαι καλά , σε κάποια ταινία με Βουλγατοκομιτατζηδες και τετχια, και σε ασπρόμαυρες σειρές της ΕΙΡ όπως στην Πρώτη Γραμμή με Κατρανη ,Δουλγεράκη

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Με τέτοιο βλέμμα που σκότωνε τους κακούς τους είχε για πρωινό.

    Nikolaos Kotsovos
    μπάι δε γουεη..που λέμε αυτή η σειρά Πρώτη γραμμή δεν υπάρχει καν στην ΕΡΤ ,κάπου ψάχνοντας βρήκα κατι λίγα λεπτα

    Γιώργος Χαρωνίτης
    Κορυφαίος! Μπορεί να μην πρωταγωνιστούσε αλλά η παρουσία του ήταν πάντα πρωταγωνιστική!
    Πρέπει να τον πρωτοείδα στο "Κοντσέρτο για πολυβόλα", πιτσιρικάς το '67! Παίζει για λίγα λεπτά - κάνει τον ασφαλίτη, μαζί με τον Μάκη Ρευματά, τον Χάρη Παναγιώτου κι άλλον ένα που συλλαμβάνουν την Τζένη Καρέζη. Αριστούργημα!

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Ναι, αυτός πρέπει να ήταν ο πρώτος ρόλος του ως μπάτσος.

    Γιώργος Χαρωνίτης
    Με τσιγάρο στο στόμα. Classic!

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Πάντως δεν ήταν για ρόλους Μπέκα - θα του πήγαιναν γάντι ρόλοι Μπάμπαλη, Μάλλιου και τέτοια... ��

    Tsapralis Nikos
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΜΗΝΑ ΧΑΤΖΗΣΑΒΒΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΝΕΩΤΕΡΟΥΣ

    Stathis Nikokavouras
    αφου φωντα μου σου εκανε σχολιο και ο αρχοντας των 7 θαλασσων ,των ηπειρων και των διεφθαρμενων γυναικων αυτης της γης ο συναδελφος νικολαος ο αδελφος και φιλος τοτε εγω περισευω και τα δικα μου λογια μπροστα στον δασκαλο ειναι ανευ σημασιας...��

    Vagelis Skiadas
    Χάσαμε τα Προπα????

    Giorgos Kontogiannis
    Το δόλωμα (1964) πολύ καλός ηθοποιός (σε ρόλο αστυνομικού της ασφάλειας, με τον Ντίνο Ηλιόπουλο).

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Πολύ σωστά!

    Maria Aeraki
    Αξίζει να θυμόμαστε αυτούς που είναι από όλους ξεχασμένοι και για αυτό σας εκτιμώ περισσοτερο

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Και εδώ με Κώστα Καφάση από τους Απάνθρωπους...

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    https://www.youtube.com/watch?v=z8pRcVFxxVE
    ΚΑΦΑΣΗΣ ΚΩΣΤΑΣ & ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΣΛΑΝΗΣ video

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σχόλια από το fb στο ποστ για τον Θανάση Βέγγο...

    Konstantinos Diamantopoulos
    Δίκαιο το άρθρο! Και κάτι ακόμα για το επόμενο. Εκτός από την τελειομανία του που ανέβαζε το κόστος, ήταν και ένας πανέντιμος εργοδότης που συμπεριφερόταν στους συντελεστές έτσι όπως κανένας παραγωγός δεν φέρθηκε στον ίδιο. Ο ΘΒ (από το Θανάσης Βόμβας) ήταν μέγιστος καλλιτέχνης γιατί έφτυσε αίμα να παράξει τέχνη και να είναι μέχρι την τελευταία του μέρα συνεπής με ότι θεωρούσε σωστό και δίκαιο. Για αυτό ουδείς μικροαστός θα μπορούσε να ταυτιστεί μαζί του. ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

    Dionysis Tsaglis
    Ένας άνθρωπος που έπαιξε και παίζει ακόμα τεράστιο ρόλο στη ζωή μου....

    Giorgos Kontogiannis
    - Μας χάρισε γέλιο, ανθρωπιά, φιλότιμο!!! Ευχαριστούμε καλέ μας άνθρωπε...
    "Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι έκανα πάρα πολύ σπουδαία πράγματα στην καριέρα μου. Για ένα πράγμα όμως σας διαβεβαιώ: ότι στη γαλέρα της ζωής μου τράβηξα άγριο κουπί".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σχόλια από το fb στο ποστ "Διαβάζω αυτά που γράφουνε οι αγράμματοι συντάκτες..."...

    Stylianos Tziritas
    Δεν υπήρχε βεντέτα. Σαφώς άθλια κ λάθος διατύπωση. Τώρα δημιουργήθηκε. Οι τίτλοι κ το σκατενιο (συγνώμμη ζητώ) γράψιμο τους τα μπρδεψαν τα πράγματα αρχικώς σε επίπεδο πρώτων εντυπώσεων

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    E τότε μπορεί να εννοούσαν ότι θα υπάρχει βεντέτα από δω και πέρα... ��

    Maria Kalogeraki
    Η υπερβολή είναι χαρακτηρίσει κόσμο των ντόπιων. Έχουμε τα μεγαλύτερα κέρδη τα καλύτερα της Ευρώπης πχ

    Maria Kalogeraki
    Χαρακτηριστικό

    Maria Kalogeraki
    Μεγαλύτερα και καλύτερα
    Έτσι μιλάνε οι ντόπιοι , κι εγώ δυσκολεύομαι να συνεννόηση. Λύνω εξίσωση για να καταλάβω τι λένε. Που να δεις τους ρεπόρτερ στα τοπικά. Ο βασικός όμως παρουσιαστής μιλάει σωστά

    Alice Costo
    Τα περάσανε και από τις σχολές δημοσιογραφίας τους

    Costas Tsakiridis
    Διαβάζω και ξαναδιαβάζω κάποια αρθρα για να δω τι, ποιος, ποιον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποσο χαρηκα για τη ζεστη σας αναφορα στον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΙΣΛΑΝΗ...Αχ εφυγε τοσο προωρα και σκληρα...Παρεμεινε παντα ενα αλυτο μυστηριο...
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΝΤΥΠΟ της τοτε εποχης;ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή