Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

YELLOW BOX τεύχος 08 (Ιούνιος-Ιούλιος 2021)

Το όγδοο τεύχος του νέου ηχο-μουσικού περιοδικού Yellow Box βρίσκεται στα περίπτερα. Το τεύχος έχει 144 σελίδες, κοστίζει 6 ευρώ, διατίθεται σε έξι διαφορετικές συσκευασίες, με έξι διαφορετικές προσφορές (Further off Sight / FosEurope, your ropeCD, Michael BoltonAint no Mountain High EnoughA Tribute to HitsvilleCD, Willie NelsonFor the Good TimesA Tribute to Ray PriceCD, O.S.T.: “Civil War: The Untold StoryCD, “Various Artists: Got the Blues” (4CD Box), BeethovenTriple ConcertoSymphony No 6” Blue-ray video), ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον διαγωνισμό για τους συνδρομητές, που αφορά σ’ ένα ολοκαίνουριο φίλτρο ρεύματος Audioquest Powerquest 3 (PQ3) αξίας 349 ευρώ.
Στις σελίδες τώρα, άπειρα reviews για νέα προϊόντα – μερικά εκ των οποίων τα βλέπετε και στο εξώφυλλο.
Πρώτα και καλύτερα τα ηχεία Hi-Fi Martin Logan Motion 60XTi (γράφει ο Βασίλης Πέππας) και από κει και πέρα το φίλτρο τροφοδοσίας Signal Projects Filtron (γράφει ο Δημήτρης Σταματάκος), ο ολοκληρωμένος λαμπάτος ενισχυτής Copland CSA 100 (γράφει ο Γιώργος Κατρακάζας), όπως και τα ενεργά ηχεία Focal Alpha 65 Evo (γράφει ο Μάνος Μαστραντωνάκης). Στο εξώφυλλο προβάλλεται, επίσης, η συνέντευξη του Φοίβου Δεληβοριά στον Γιάννη Δρακόπουλο.
Από κει και πέρα στο μέσα μέρος του περιοδικού υπάρχουν άπειρα reviews για ποικίλα προϊόντα. Για το πλατό-βραχίονας-κεφαλή Dual CS 600 MKII/Skyanalog G1 (Δ. Σταματάκος), για τα ηχεία βάσης Revel Performa M126Be (Δ. Σταματάκος), για την κεφαλή κινητού μαγνήτη Goldring E3 (Δ. Σταματάκος), για τα ηχεία βάσης-ραφιού Wharfedale Diamond 12.2 (Γ. Κατρακάζας), για τον προενισχυτή Tsakiridis Devices Alexander (Μ. Μαστραντωνάκης), για την σειρά Philips Hue / Smart Home Μέρος 1(Γιώργος Γεωργιάδης), για το φορητό ηχείο Bluetooth JBL Charge 5 (Δημήτρης Ελευθερίου) και άλλα πολλά.
Στο δεύτερο μέρος του περιοδικού, που τιτλοφορείται «Δίσκοι / Βιβλία / Αφιερώματα», επίσης υπάρχει πολλή και ενδιαφέρουσα ύλη με reviews δίσκων κλασικής, jazz, rock κ.λπ. από τους Θοδωρή Μπαφαλούκα και Μαρία Τσακίρη – σ’ αυτό το section συμμετέχω κι εγώ με δώδεκα reviews για πρόσφατα ξένα και ελληνικά άλμπουμ, μαζί με κείμενα για την ταινία του Ροβήρου Μανθούλη «Blues με Σφιγμένα Δόντια», όπως και για τη σχέση της επιστημονικής φαντασίας με το ελληνικό ροκ, μέσα από δίσκους και βιβλία.
Επίσης υπάρχουν κείμενα για καινούριες ταινίες και βιβλία, για τα καλοκαιρινά φεστιβάλ, συνέντευξη του ποιητή Λεωνίδα Μερτύρη στον Γιώργο Τρίγκα και άλλα πολλά...
Χρόνο να ’χεις να διαβάζεις, ν’ ακούς και να βλέπεις...
Επαφή: www.yellowbox.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου