Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2018

THE THRILLER Cadillac / I can’t escape myself

Οι Thriller είναι μια rockabilly-psychobilly ελληνική μπάντα που υπάρχει από το 2007. Έχει κυκλοφορήσει και ολοκληρωμένη δουλειά, αλλά το παρόν 7ιντσο (300 κόπιες) με τα κομμάτια Cadillac / I cant escape myself [Anazitisi Mood Records, 2017] είναι το παρθενικό της στο βινύλιο.
Οι Thriller αποτελούνται από τους Kostas P. κιθάρες, τραγούδι, Chris G. κοντραμπάσο, δεύτερη φωνή και Aggelos T. ντραμς, με την main-side του single τους να έχει καταγραμμένη τη δική τους “Cadillac”. Ωραίο, απλό και ουσιαστικό, στο στυλ που πρεσβεύει το συγκρότημα, τραγούδι, με τα τρία όργανα σωστά στους ρόλους τους (και με σόλο κιθάρας) και με τη φωνή όσο πρέπει πειστική, στην προσπάθειά της να ενώσει δεκαετίες (από τα fifties έως τα eighties χοντρικά).
Ωραία είναι όμως και η διασκευή που καταγράφεται στη δεύτερη πλευρά. Πρόκειται για τον ύμνο των SoundI cant escape myself”, μια σύνθεση του Adrian Borland, την οποίαν οι Thriller παρουσιάζουν όπως πρέπει. Τη μεταφέρουν, δηλαδή, στα δικά τους rock/ rockabilly/ surf μέτρα, δίχως να χάνεται κάτι από τη δύναμη του κομματιού. Ωραίοι. 
Επαφή: www.anazitisirecords.com
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου