Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

ΜΙΚΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK 349

26/2/2021
Επειδή διαβάζω διάφορα περί Daft Punk, όλες αυτές τις μέρες... Εντάξει, καλοί είναι, πολύ ευχάριστα τους ακούω, αλλά τέτοια γκρουπ εγώ δεν ποστάρω. Βασικά ποστάρω καλλιτέχνες και συγκροτήματα, με τα οποία μεγάλωσα, όπως ας πούμε τους Dirty Filthy Mud, που τους ακούω από τα μέσα των έιτις (είχαν μπει σε κάποιο Endless Journey). Λοιπόν αυτοί οι τύποι (Αμερικάνοι του ’68, από τη Δυτική Ακτή) ήταν πολύ μπροστά από την εποχή τους – ελπίζω, δε, να τους ήξεραν οι Daft Punk, και να τους έβγαζαν το καπελάκι τους.
Φοβερό κομμάτι, για το οποίο το ίδιο το YouTube μού έβγαλε καπάκι το “Mother sky” των CAN.
https://www.youtube.com/watch?v=426NgzIc-TM

26/2/2021
Ξαφά για γέλια. Μαθηματικά δημοτικού μπορεί να ξέρει (να πολλαπλασιάζει ακέραιο με κλάσμα), αλλά σε κατανόηση κειμένου παίρνει μηδέν.
Προφανώς η ανώτατη ποινή μειώθηκε. Αλλά αν σε κάποιον επιβληθούν σήμερα, ως ποινή, τα 15 χρόνια, με τον παλιό νόμο καθόταν μέσα 5 χρόνια (το 1/3 δηλαδή), ενώ με τον νέο νόμο 6 χρόνια (τα 2/5 δηλαδή).
Φυσικά και για όλες τις μικρότερες ποινές, πιο πολύ μένεις «μέσα» με τον νέο νόμο.
Αν π.χ. σου επιβληθούν 10 χρόνια με τον παλιό νόμο έμενες «μέσα» 3,33 χρόνια, ενώ με τον νέο νόμo 4. 
Μια χαρά τα είπε ο Τσίπρας και η μομφή της Ξαφά προς τους αποφοίτους του Πολυτεχνείου είναι εντελώς γελοία. Γελοιοποιείται η ίδια δηλαδή.

26/2/2021
Ξαναρχίζουν τα όργανα, με το καλημέρα του γεροΜπάιντεν... αλλά αυτά, τέτοιες ώρες, περνάνε στα ψιλά...

26/2/2021
Με βάση την στρουκτουραλιστική αντίληψη (Μπαρτ να πούμε) δεν υπάρχει «μέτριος ηθοποιός» ή «καλός ηθοποιός». Υπάρχει μόνο «μέτριο έργο» ή «καλό έργο». Δηλαδή ένας καλός ηθοποιός, σ’ ένα κακό έργο, είναι κακός ηθοποιός, γιατί το έργο τον υπερβαίνει.
Φυσικά, υπάρχουν κι άλλες αντιλήψεις, η... χολυγουντιανή ας πούμε, που βραβεύει ακόμη και με Όσκαρ, «καλούς ηθοποιούς» ή και «μέτριους ηθοποιούς» σε ταινίες που πατώνουν (ακόμη και για τα χολυγουντιανά δεδομένα). Καθότι τα βραβεία θα πρέπει να έχουν διασπορά, να βραβεύονται όσο το δυνατόν περισσότεροι, πέραν τού... σήμερα εγώ-αύριο εσύ, ώστε να μην υπάρχουν παράπονα και αντεγκλήσεις, και τα πάντα να εξαργυρώνονται, άνευ αιτιάσεων, στα ταμεία.

26/2/2021
Η γελοιότητα, αλλά και η επικινδυνότητα μαζί, σε όλους τους το μεγαλείο. Έχουν πιάσει όλες τις τρύπες – τίποτα να μην ξεφύγει. Η φτηνιάρικη και η ελεεινή προπαγάνδα τούς κάνει να χρησιμοποιήσουν ακόμη και bold («πατημένα») γράμματα, μπας και ξεφύγει από κάποιο μάτι το «Νέας Δημοκρατίας», το «Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών» και βεβαίως το «18 μήνες» συστηματικής δουλειάς. 
Τώρα, το πόσο «συστηματική» είναι η (ανύπαρκτη) δουλειά τού συγκεκριμένου υπουργείου στα μέσα μαζικής μεταφοράς π.χ., και σε σχέση με την της ίωση κοβίντ, το ακούμε κάθε απόγευμα στις ειδήσεις...

25/2/2021
Ο Κώστας Μπαλαχούτης κάνει πολύ καλές μουσικές εκπομπές στο κανάλι της Βουλής και μπράβο του!
Καλεσμένοι του είναι πρόσωπα του ελληνικού τραγουδιού – ερμηνευτές, συνθέτες, υποθέτω και στιχουργοί και δεν ξέρω ποιοι άλλοι ακόμη. Μπορεί να μην έχω δει πολλές εκπομπές, αλλά από τις 2-3 που έχω δει… κατάλαβα πολλά.
Ο Μπαλαχούτης κατ’ αρχάς είναι γνώστης της δισκογραφίας, πολύ καλός γνώστης, και όταν κάποιος γνωρίζει την δισκογραφία ενός καλλιτέχνη, και την έχει μελετήσει βεβαίως, ξέρει σχεδόν τα πάντα.
Το δεύτερο προσόν του είναι κάτι που εκπηγάζει από το πρώτο. Όταν είσαι γνώστης δεν χρειάζεται να φαίνεσαι... με καραγκιοζιλίκια. Είσαι ταπεινός, ξέρεις, γνωρίζεις βαθιά, και θα κάνεις την επόμενη ερώτηση, στο κατάλληλο σημείο, προφέροντας μόνο δυο-τρεις λέξεις. Δεν χρειάζονται περισσότερες. Παρακολουθείς τον καλεσμένο σου, τον σέβεσαι, και επεμβαίνεις μόνον όταν είναι απαραίτητο.
Έχετε δει συνεντεύξεις του Χατζηνικολάου με καλλιτέχνες; E, το ακριβώς αντίθετο είναι ο Μπαλαχούτης. Σχεδόν ανύπαρκτος, αλλά τόσο παρών, ουσιαστικός και σίγουρος.
[με αφορμή την εκπομπή του για την πολύ σπουδαία Γιοβάννα – ψάξτε την, δείτε την, στο Yοu Tube]

25/2/20121
To ωραιότερο που άκουσα, σήμερα, στη Βουλή το είπε ο Βαρουφάκης για τον Χρυσοχοΐδη, καθώς τον αποκάλεσε... Πέτρο Γαρουφαλιά της κυβέρνησης Μητσοτάκη (προδότη, δηλαδή, της δημοκρατικής παράταξης) και πως αμφισβητεί την όποια ικανότητα τού ΠΘ να ζητήσει την παραίτησή του, επειδή τον... Μάικλ ο μόνος που μπορεί να τον παραιτήσει είναι η... αμερικάνικη πρεσβεία.
[από μνήμης τα γράφω, λόγια που τσούζουν]

9 σχόλια:

  1. Σχόλια από το fb στο ποστ "To ωραιότερο που άκουσα, σήμερα, στη Βουλή το είπε ο Βαρουφάκης"...

    Nikos Sarantakos
    Φώντα, νομιζω πως όταν τον είπε Γαρουφαλιά εννοούσε κάτι πιο ειδικο: ότι μπήκε στην κυβέρνηση κατ απαίτηση των Αμερικανών.

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Μπορεί, ναι, πάντως το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Και το γεγονός ότι συμβαίνει και αυτό που λες είναι προφανές από τη συνέχεια του ποστ, αφού οι Αμερικάνοι, κατά τον Βαρουφάκη, είναι οι μόνοι που μπορούν να ζητήσουν την παραίτησή του (καθώς είναι εκείνοι που τον διόρισαν).

    Vassilis Serafimakis
    Ο Πέτρος Γαρουφαλιάς ήταν παλιός φίλος τού Γεωργίου Παπανδρέου, από πριν ακόμα την εποχή τών Δεκεμβριανών και επιλογή τού ίδιου γιά το υπ.Αμυνας. Ξεχνάμε καμμιά φορά ότι ο μετέπειτα ονομασθείς "Γέρος τής δημοκρατίας" υπήρξε απεινής διώκτης τής αριστεράς - και πριν την δικτατορία προσπαθούσε κάπως & ιεροκρυφίως να τα βρεί με το Παλάτι.

    Χρήστος Πριτσαπίδουλας
    ο Γαρουφαλιάς, γαμπρός οικογένειας Fix _ ο Γεώργιος Παπανδρέου ήταν νομικός σύμβουλος παλαιόθεν της εταιρείας.
    Ο Γεώργιος Παπανδρέου πάντοτε ήταν βασιλικός άνδρας και άνθρωπος των Άγγλων.
    Γνωστά πράγματα...
    ...και τρελός αντικομμουνιστής

    Vassilis Serafimakis
    H μπύρα Φιξ την πλήρωσε τη νύφη, διότι πολύς κόσμος την ταύτισε με την αποστασία.

    Michalis Matthaiou
    Γεώργιος Παπανδρέου "Πιστεύομεν ΚΑΙ εις την Λαοκρατίαν", 1944 οτι να'ναι για τα ψηφαλακια κι ο Σκόμπυ διπλα του μειδιούσε σαρδόνια γνωρίζοντας τα επικείμενα.

    Vassilis Serafimakis
    αυτό ειδικά το περιστατικό είναι μικρό αλλά πλούσιο σε περιεχόμενο.

    Michalis Matthaiou
    εδειχνε πολλα.

    Vassilis Serafimakis
    και, επίτρεψέ μου, δεν ήταν γιά τα "ψηφαλάκια", αλλά γιά κατευνασμό τής ανθρωποθάλασσας που συγκροτήθηκε ανοιχτά μετά την αποχώρηση τού Γερμανού, μιά αγριεμένη θάλασσα που απαιτούσε τότε κυρίως ένα πράγμα: δικαιοσύνη, δηλ τιμωρία τών προδοτών, τών δοσιλόγων, τών μαυραγοριτών, τών γερμανοντυμένων, κ.ά.
    Οι διάφοροι Παπανδρέου κερδίζαν χρόνο.
    Ευτυχώς το ΕΑΜ δεν ξεγελάστηκε, και αστραπιαία κατέλαβε την εξουσία, την 1η Νοεμβρίου 1944, δηλώνοντας υπακοή μεν στην εξόριστη κυβέρνηση αλλά προτεραιότητα στην απονομή δικαιοσύνης. Έτσι όταν αργότερα ήρθαν οι Παπανδρέου, είχαν γίνει χιλιάδες εκτελέσεις, όπως έκανε κι ο Τίτο, και ο κατοχικός, προδοτικός μηχανισμός είχε διαλυθεί. Η νέα κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να στηριχτεί σε δοσίλογους.
    Τι; Δεν τα θυμάμαι σωστά;..

    Michalis Matthaiou
    μάλλον αναποδα τα θυμασαι.Το ΚΚΕ που ηταν το πολιτικό κομμα αλλα και το ΕΑΜ ξεγελαστηκαν (?) και λιγο μετα μεσω του Αγγελου Εβερτ ήρθαν τα Δεκεμβριανα κι εδωσαν στον Σκομπυ αλλοθι να αιματοκυλίσει την Αθήνα και να βγαλουν αυτος ο βασιλιας κι ο γερος όλους τους προδοτες, χίτες,ταγματασφαλίτες, δοσιλογους, μαυραγοριτες, γερμανοτσολιάδες κ.α. λαδι.

    Vassilis Serafimakis
    αμάν!

    Stathis Nikokavouras
    χουντα τοτε χουντα τωρα

    Γιωργος Βουδουρης
    ..το '75 ..Πνανεπιστημίου και Μπενάκη το σύνθημα .. "Πέτρο κουνήσου σου παίρνουν το πουλί σου"..!

    Κώστας Οικονόμου
    Περισσότερο για Ρουφογάλης κάνει που ήξερε όλα τα άπλητα των αφεντικών του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχόλια από το fb στο ποστ "Ο Κώστας Μπαλαχούτης κάνει πολύ καλές μουσικές εκπομπές στο κανάλι της Βουλής"...

    Γιώργος Φραγκίσκος
    Νομίζω ότι με το "Έχετε δει συνεντεύξεις του Χατζηνικολάου με καλλιτέχνες; E, το ακριβώς αντίθετο", καταλάβαμε τα πάντα.

    Giorgos Ftakas
    Έχω μιλήσει μαζί του τηλεφωνικά για κάποιες διευκρινίσεις σε βιβλίο του περί τον Μανώλη Χιώτη. Ευγενέστατος, εξυπηρετικός, οικείος.

    Argiris Vassileiou
    Πολύ μεγάλη τραγουδίστρια η Γιοβάννα.

    Stylianos Tziritas
    Είχε κάνει προ μηνών μία συνέντευξη στο Γιώργο Νταλάρα εκπληκτική. Ο Νταλάρας είχε αναφέρει όχι μόνο πολύ ανεκδοτολογικό υλικό αλλά είχε μιλήσει με μια φοβερή αμεσότητα ακόμη και για την οικογένεια του αλλά και για συνεργάτες του. Αυτό μόνο ένας άνθρωπος ο οποίος εμπνέει εμπιστοσύνη στον καλλιτέχνη μπορεί να το επιτύχει μαζί φυσικά με αυτό που ανέφερες Φώντα, το να αφήσεις τον καλλιτέχνη να μιλάει και να μην τον καλύπτεις όπως κάνει ο Χατζηνικολάου.

    Konstantinos Mylonas
    Και διεθνής... 15 εκατομμύρια δίσκους η Γιοβαννα στη Σοβιετική ένωση δεκαετία 60 όπου λατρευτηκε σαν είδωλο .Μια τρομερή καριέρα που σταμάτησε νωρίς για προσωπικούς λόγους που αναλύει συγκινητικά στην συνέντευξη. Για μένα μια φωνή παγκόσμιου βεληνεκούς. Και ασυζητητί πολύ ανώτερη από την Νανά Μούσχουρη.
    Εξαιρετικη και η συνέντευξη σε δύο μέρη με την Χαρούλα Αλεξίου. Φοβερές λεπτομέρειες και περιγραφές για το μουσικό κλίμα της εποχής, τους ανθρώπους, τις εταιρίες. Νομίζω η καλύτερη συνέντευξη της Αλεξιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχόλια από το fb στο ποστ "Η γελοιότητα, αλλά και η επικινδυνότητα μαζί, σε όλους τους το μεγαλείο."...

    Δημήτρης Θ. Νικολάου
    Ελεεινή , αμετανόητη, αιώνια δεξιά, που καταδυναστεύει τις ζωές μας.....

    Alexis Giannoukos
    Δεν Το Αναφέρεις Σωστά Φίλτατε.. ''Πάρτο Όλο Δεξιά Πρός Τα Άκρα''..

    George Nikolopoulos
    Ε και συ , από τον κόλο της μαϊμούς αναμένεις ..καλλιγραφία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχόλια από το fb στο ποστ "Με βάση την στρουκτουραλιστική αντίληψη (Μπαρτ να πούμε)"...

    Ilias Papavlopoulos
    Εδώ ο μισός και παραπάνω ιταλικός νεορεαλισμός βασίστηκε σε ερασιτέχνες ηθοποιούς και μας έδωσε αριστουργηματα...

    Haris Mavridis
    Σωστό! Αγαπημενο παράδειγμα: Umberto D. (Βιττόριο Ντε Σίκα) με εξαιρετικη ερμηνεία του 70χρονου Κάρλο Μπατίστι (η πρώτη και μοναδική ταινία του καθηγητή γλωσσολογίας στο πανεπιστήμιο της Φλωρεντίας και οχι ηθοποιου)

    Ilias Papavlopoulos
    εμένα αμέσως αμέσως μου έρχονται τα Η γη τρέμει του Βισκόντι και Το κατά Ματθαίον του Παζολίνι.

    John Drake
    Μέτρια έργα δύνανται, αν "πειραχτούν" από καλούς ηθοποιούς, να ανθίσουν...

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Δεν το πολυπιστεύω αυτό, αλλά ok...

    John Drake
    το εργο, σε σχέση με τον ερμηνευτή, πρέπει να είναι μπούσουλας κι όχι πάσσαλος. Ένας μεγάλος καλλιτέχνης μπορεί, αν μη τι άλλο, να κάνει ενδιαφέρον ένα μικρό έργο...

    Σωσώ Λέου
    Ο καλός ηθοποιός είναι πάντα καλός ανεξάρτητα από το έργο νομίζω.

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Υπάρχουν πολλές απόψεις επ' αυτών...

    Σωσώ Λέου
    το ξέρω αλλά έχω απολαύσει το Ντε Νίρο ακόμα και στις πατάτες που έπαιξε.

    Vassilis Serafimakis
    Νομίζω όλοι έχουν τη θέση τους (ερασιτέχνες & επαγγελματίες). Τά πάντα κρινονται από το αποτέλεσμα, αδιαφορώντας γιά το πόσο κόπο χρειάστηκε το κάθε τι. Υπέροχος ο πρωταγωνιστής εργάτης στον Κλέφτη Ποδηλάτων, αναντικατατος ο επαγγελματίας ως Τούκο ο Άσχημος.

    Elias Zaikos
    Έχω προσπαθήσει να παρακολουθήσω άθλιες ταινίες που έπαιζαν ηθοποιάρες, δεν τα κατάφερα...κάτι σαν να προσπαθείς να ακούσεις δίσκο που παίζουν μουσικάρες αλλά τα κομμάτια είναι σαχλαμάρες...το προσωπικό ταλέντο μπορεί να είναι αρκετό (σε κάποιες περιπτώσεις) να ανάψει σπίθες, όταν όμως το υλικό είναι για τα μπάζα δεν αρκεί για την ανατροπή.

    Christophoros Godot
    https://youtu.be/wtlenQW63NM
    The Rolling Stones - The Singer Not The Song (Official Lyric Video)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχόλια από το fb στο ποστ "Ξαναρχίζουν τα όργανα, με το καλημέρα του γεροΜπάιντεν"...

    Stylianos Tziritas
    Θα τολμήσω να πω "κλασσικός Δημοκρατικός".

    Christos Sideris
    Μετά φταίνε οι πρόσφυγες

    Κώστας Οικονόμου
    Μονά ζυγά χαμένοι

    Nick Rovas
    Ευτυχώς που γλυτώσαμε από τον Trump ,οι βόμβες του Biden είναι από τις καλές σα του Obama

    Alexis Giannoukos
    Όπως Όλοι Οι Πλανητάρχες, Έτσι Κι Αυτός (Απο Ότι Φαίνεται..) Βροντοφωνάζουν Πως Εκπροσωπούν Την Χώρα Της Ελευθερίας & Των Ευκαιριών... Η Ιστορία Το Έχει Χαράξει.. Πέρα Απο Την Ειρωνεία, Η Δύση Γενικευμένα Έχει Φέρει Μεγάλες Καταστροφές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σχόλια από το fb στο ποστ "Ξαφά για γέλια"...

    Panagiotis Koutakis
    Κι αυτή η γυναίκα είναι οικονομολόγος?

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Όπως τελείως για γέλια, δηλαδή εμετικοί, είναι και όσοι την αβαντάρουν (για το εν λόγω θέμα)...

    Κώστας Οικονόμου
    Γελοίο Ά χ ριστο υποκείμενο τσιράκι του ΔΝΤ

    Αναστασία Γρηγοριάδου
    Και τώρα αυτή εκτιμούσε οικονομικούς δείκτες; Αλί και τρισαλί...

    Γιάννης Μωραϊτης
    Σωστός αλλά πες ότι έχει δίκιο η θεία,
    Το τεεεεράστιο θέμα τους, το μόνο που έχουν αυτό το καιρό σαν αφήγημα είναι αν αντί για 6.7 κάτσει κάποιος 6;;;
    Τι ν' τούτοι ρε..

    Mike Hatziarseniou
    Ο Βουλαρίνος έστησε εκπομπή πάνω σε αυτό, για το κοινό στο οποίο απευθύνεται βέβαια

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Μα όλα γι' αυτό το κοινό γίνονται, αλλά υπάρχουν και... επαγγελματίες ηλίθιοι (γενικά το λέω).

    Thodoros Lempesis
    Συγνώμη μα δεν είναι πολύ σωστό το παράδειγμα σας, γιατί με τον παλιό νόμο θα μπορούσε να φάει το ανώτατο 20 άρα να μείνει 6.7. Για τα ανώτατα μιλάμε. Μη βάζετε το ανώτατο του νέου νόμου στο παράδειγμα του παλιού νόμου.
    Το 0 7 όμως δε συνιστά κάποια σπουδαία διαφορά, αλλά μην τα αντιστρεφουμε κιόλας

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Ξαναλέω πως η δήλωση του Τσίπρα είναι απολύτως ορθή. Μόνο ένα μυαλό που σκέφτεται στραβά, για τους όποιους λόγους, θα έκανε σπέκουλα πάνω σ' αυτό.

    Karl Bulsaras
    Η Ξαφά (αυτή που κάνει καριέρα με παντιέρα την εξαφάνιση των συντάξεων προς όφελος των φοροφυγάδων) επιδεικνύει τον βαθμό ανικανότητας και γκαιμπελισμού της εξισώνοντας το 20 με το ... 15 !!! Απορώ πως δεν εξομοίωσε το 20 και με το 10 ή το 5. Τότε θα έλεγε πως ο Τσίπρας δεν πήγε ούτε δημοτικό !

    Lampros Papalexis
    Τσόλι για ατελείωτες κλωτσιές με βάρδιες

    Alexis Giannoukos
    Απορώ Με Τις Αποφάσεις Της Κυβερνήσεως.. Καλά Εντάξει Δεν Πέφτουμε & Απο Τα Σύννεφα Όσον Αφορά Τα Άτομα Που Υποτίθεται Πως Πέρνουν Αποφάσεις Για Εμάς... Χωρίς Εμάς... Φώντα Μην Εκπλήσσεσαι Με Ότι Συμβαίνει.

    Χρήστος Πριτσαπίδουλας
    Το Προσωπό της (και η μόνιμη έκφραση του) μιλά μόνο του. Μπρρρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σχόλια από το fb το ποστ "Επειδή διαβάζω διάφορα περί Daft Punk"...

    Maria Pappa
    μπορεί και να τους ήξεραν ήταν πολύ καλοί "κλέφτες" γενικότερα και ειδικότερα της μαύρης μουσικής...

    Akis Kapranos
    εχω ανακαλυψει μουσικη τα τελευταια χρονια χαρη στα bots που μονος μου θα μου επαιρνε δυο - τρεις ζωες να βρω. δεν το λεω απαραιτητα για καλο αλλά ισχυει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επειδή πουθενά δεν υπάρχει παρθενογένεση, οι Dirty filthy mud στο Forest of black, σαν φανατικοί φίλοι των Country Joe and the fish και του LSD διασκευάζουν ένα μέρος της μελωδίας του "Bass strings" των CJF καθώς και ένα μέρος των παραισθησιογόνων στίχων του παραπάνω κομματιού συν της διασκευής μέρους από μελωδία κομματιού των Fifty foot hose από τους οποίους εμπνεύστηκαν και το όνομα τους. Όπως βλέπουμε στην ιστορία όλα τα πράγματα έχουν την εξήγηση τους, την συνέχεια τους, τις επιρροές τους ή τις αποστάσεις τους. Όσο για την μοναδικότητα τους, πολλές φορές κάτι αποκτά περισσότερη αίγλη, λάμψη ή προσοχή όταν το βλέπουμε από απόσταση και χωρίς να το συνδέουμε με αντίστοιχα συμβάντα ή επιτεύγματα της εποχής του.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει, δεν έγραψα άρθρο για τους Dirty Filthy Mud, απλώς, με αφορμή τους Daft Punk, θυμήθηκα ένα τραγούδι τους, που το ακούω 35 χρόνια. Ούτε μίλησα πουθενά για παρθενογένεση. Αν ήθελα να βάλω κάτι "πειραγμένο", με ηλεκτρονικά κ.λπ., που να εννοείτο ως αρχέτυπο, θα έβαζα κάτι από παλιότερες δεκαετίες - όχι από τα σίξτις.

      Διαγραφή