Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

ΜΙΚΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK 443

13/5/2022
>>Εκβιάζει ο Ερντογάν: Δεν έχουμε θετική διάθεση για την ένταξη Φινλανδίας - Σουηδίας στο ΝΑΤΟ<<
Καλά, εντάξει, ο Τούρκος τσιμπάει από παντού ό,τι μπορεί. Άμα του αναβαθμίσεις τα F-16 θα αποκτήσει αμέσως θετική διάθεση. Εκτός αν θέλει και κάτι άλλο... αλλά το θέμα είναι εμείς εδώ πέρα τι κάνουμε.
Εντάξει η ΝΔ ψηφίζει διεύρυνση και με τα δύο χέρια (όπως και το ψευτοπασόκ εξάλλου), χωρίς ως κυβέρνηση να απαιτήσει τίποτα, ok και με το ΚΚΕ... επίσης ξέρουμε, εκείνος ο έρμος ο Σύριζα τι λέει, όμως, επί του θέματος; Είναι υπέρ ή κατά της νατοϊκής διεύρυνσης στην Σκανδιναυία; Ντρέπεται να μας το πει;

13/5/2022
Με αναμμένα κλιματιστικά το καλοκαίρι χρηματοδοτείς τον πόλεμο του Ρώσου, και άρα δεν μπορεί να υπάρξει ειρήνη. Πρόκειται για το νέο μότο της κατευθυνόμενης αρλουμπολογίας των «ειδικών».

11/5/2022
Τι να φτουρήσουν τα 13 μποφόρ μπροστά στα 23...

11/5/2022
Επειδή το είδα να γράφεται τουλάχιστον 2-3 φορές.
Ο Γκουζγκούνης δεν εμφανίζεται στο εξώφυλλο του πρώτου άλμπουμ των Μουσικών Ταξιαρχιών.
Όσοι ασχολούνται με τους δίσκους ξέρουν πως όταν λέμε «εξώφυλλο» εννοούμε ΜΟΝΟ το μπροστινό μέρος, ενώ όταν θέλουμε να γράψουμε για το πίσω μέρος γράφουμε «οπισθόφυλλο» ή «back cover».
Η φωτογραφία όμως με τον Γκουζγκούνη, τον Πανούση και τις Μουσικές Ταξιαρχίες δεν είναι ούτε στο εξώφυλλο, ούτε στο back cover, είναι στο «μέσα μέρος του gatefold cover». Ή στο «μέσα μέρος του διπλού εξωφύλλου». Έτσι το λέμε. Αυτή είναι η ορολογία δηλαδή.

11/5/2022
Εγώ θα συνεχίσω τα ποστ για τον Γκουζγκούνη και σήμερα, για τρίτη μέρα εννοώ. Τριήμερα δεν είναι τα πένθη εξάλλου;
Λοιπόν διάβασα πολλές ασυναρτησίες και λάθη για τον μακαρίτη σε πολλά σάιτ και μάλιστα μεγάλα. Ατάκες που δεν ειπώθηκαν ποτέ από τον Γκουζγκούνη σε ταινίες, λάθη σε χρονιές, «απόψεις» ό,τι να ’ναι κ.λπ. Αναμενόμενα...
Εκείνο, όμως, που με εκνεύρισε περισσότερο ήταν η απίστευτη αρλούμπα πως ο Ανδρέας Παπανδρέου τού είχε προτείνει, πότε (ρωτάω), στα έιτις προφανώς, να βάλει υποψηφιότητα με το ΠΑΣΟΚ. Αν είναι ποτέ δυνατόν...
Μία από τις μεγαλύτερες μ@λακίες, αν όχι η μεγαλύτερη, που διάβασα τον τελευταίο καιρό.

10/5/2022
Και κάτι που σχετίζεται με τον Γκουζγκούνη και που το είχα γράψει πριν από 10 χρόνια. Το είπα και πριν, στο προηγούμενο ποστ. Υπάρχουν πρόσωπα στις ταινίες του Γκουζγκούνη, που έχουν ενδιαφέρον...
10/5/2022
Στις παλιές ταινίες του Γκουζγκούνη εμφανίζονταν ενδιαφέροντα πρόσωπα – ανάμεσα και χορεύτριες... σεξοβόμβες του σεξ, σαν την Βίκυ Τζώννυ, που χρησιμοποιούσαν την παρουσία τους εκεί, για να πλουτίσουν το βιογραφικό τους.
Έχω και φωτογραφία της, από περιοδικό, αλλά μ’ ένα πρώτο ψάξιμο δυστυχώς δεν την βρήκα... Θα βρεθεί, σε άσχετη φάση, όταν δεν θα την θέλεις...

9/5/2022
Ένα σημείο στο χώρο, μια τρύπα στον τοίχο, ένα παράθυρο στον κόσμο. Το άλεφ του Κώστα Γκουζγκούνη...

9/5/2022
Αυτός ο γνωστός «μύθος» που είχε και έχει πλεχθεί γύρω από τον Κώστα Γκουζγκούνη νομίζω πως σε μεγάλο βαθμό τον αδικεί.
Διασκορπίζεται, δεκαετίες τώρα, μία εικόνα «χαβαλέ» γύρω από τις ταινίες του ή και γύρω από το πρόσωπό του (ακόμη χειρότερο αυτό), η οποία δεν θα πρέπει να τον έκανε να νοιώθει άνετα στην πραγματική ζωή (έχω αυτή την εντύπωση). Και γι’ αυτό ο ίδιος ήταν επιφυλακτικός σε σχέση με την έκθεσή του στα μίντια, που λογικά θα τον πολιορκούσαν.
Ο Γκουζγκούνης μπορεί να μην έκανε τέχνη μέσα από τις ταινίες του (και το αντιλαμβανόταν αυτό), αλλά από την άλλη δεν νομίζω να πίστευε ότι γύριζε σκουπίδια. Εξάλλου οι καλύτερες ταινίες του είναι κοινωνικές από ένστικτο και ελευθεριακές από ανάγκη (όχι κατόπιν... ωρίμου σκέψεως).
Εν τω μεταξύ δεν σας κάνει εντύπωση το ότι ο άνθρωπος αυτός γύρισε ελάχιστες ταινίες (ούτε δέκα) ως πρωταγωνιστής, μέσα σε 70 χρόνια καριέρας;
Είμαι σχεδόν σίγουρος πως ο Γκουζγκούνης θα πρέπει να είχε πει κάμποσα «όχι» στη ζωή του, σε σχέση με το επάγγελμά του κατ’ αρχάς, και αυτό οπωσδήποτε τον τιμά – καθώς τα φράγκα δεν φαίνεται πως έτρεχαν και από τα μπατζάκια του.
Είμαι περαιτέρω βέβαιος πως τον Γκουζγκούνη ελάχιστοι τον πήραν σοβαρά στο χώρο του θεάματος, κάτι που συνέβη, όταν συνέβη, είτε λόγω κοινών καταβολών, αντιλήψεων, εμπειριών κ.λπ. (όπως με τον μόνιμο σχεδόν συνεργάτη του σκηνοθέτη Χρυσόστομο Λιάμπο) είτε από αληθινή και άδολη αγάπη, για εκείνο που κατά βάθος ήταν (όπως με τον Νίκο Τριανταφυλλίδη).
Τέλος πάντων... κάποιες πρώτες σκέψεις κατέγραψα κι ας είναι αναπαυμένος...
[Στο σκαν είναι η χαμένη ταινία του Χωρίς Ιδανικά από το 1965. Η πρώτη ταινία που τον έβγαλε πρωταγωνιστή και με ξυρισμένο κεφάλι στην οθόνη, έχοντας δίπλα του τις χορεύτριες Ιωάννα Γαλάνη, αδελφή της Τούλας Γαλάνη, και Άιντα Στύνη, μαζί με τον τραγουδιστή Τώνη Βαβάτσικο! Ένας αληθινός ορισμός του cult δηλαδή. Όχι του ψευτο-καλτ, όπως το εννοούν οι διάφοροι άσχετοι, που γράφουν χωρίς να ξέρουν τι τους γίνεται]

7/5/2022
Από τους πολύ σημαντικούς μαέστρους και πιανίστες της Dixie-jazz στη δεκαετία του ’20. Από την μπάντα του πέρασαν προσωπικότητες όπως οι Bix Beiderbecke, Hoagy Carmichael, Jimmy Dorsey, Tommy Dorsey, Eddie Lang και άλλοι.
Jean Goldkette το όνομά του, γεννημένος στην Πάτρα το 1893!
Πώς και γιατί βρέθηκαν στην Πάτρα οι γονείς του, στην οποία μάλιστα μεγάλωσε, μη με ρωτάτε, δεν ξέρω. Και δεν νομίζω κανείς να ξέρει πραγματικά...

10 σχόλια:

  1. Σχόλια από το fb στο ποστ "Από τους πολύ σημαντικούς μαέστρους και πιανίστες της Dixie-jazz"...

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    https://www.youtube.com/watch?v=WaK1nAQdKUs
    Jean Goldkette - Birmingham Bertha (1929) – Alabama

    Γεώργιος Ευαγγέλου Κουκουσούλης
    ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΕΔΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ https://www.geni.com/.../Angeline.../6000000023015023969
    Angeline Goldkette

    Costas Arvanitis
    Γιός του βασιλιά!

    Γιώργος Γιαννόπουλος
    Ο παπούς του, εκ μητρός >> Louis Goldkette , Occupation: circusowner

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σχόλια από το fb στο ποστ "Αυτός ο γνωστός «μύθος» που είχε και έχει πλεχθεί γύρω από τον Κώστα Γκουζγκούνη"...

    Γιώργος Χαρωνίτης
    Δε νομίζω πως ο Κώστας Γκουσγούνης είχε καλλιτεχνικές ψευδαισθήσεις. Ο άνθρωπος είχε κανονικό επάγγελμα - φωτογραφείο στον Χολαργό - το οποίο διατηρούσε και μετά τις "επιτυχίες" του στο σινεμά. Απλός και προσηνής άνθρωπος!

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Καλά ναι, με το φωτογραφείο είναι γνωστό το θέμα τουλάχιστον από το 1982

    Γιώργος Χαρωνίτης
    Πιο πριν - από τα seventies. Πρέπει να είχαμε πάει γύρω στο '73-'74!

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Γιατί πήγατε; Για να σας βγάλει φωτογραφίες για ταυτότητα;

    Γιώργος Χαρωνίτης
    Για να τον γνωρίσουμε! Ήταν ήδη φίρμα!
    Στην παρέα ήταν και ο Τζίμης Πανούσης (πριν γίνει Ο Πανούσης) που ήταν και γείτονάς του!

    Niki Efstathiadis
    όντως! έχω βγάλει εκεί φώτο ταυτότητας στα 70s, προς το τέλος!
    είχε ανηρτημένα στον τοίχο ξυρισμένα πορτραίτα του, δεν έμοιαζε να τραβάει ζόρι!
    καλός άνθρωπος, λίγο παραιτημένος έμοιαζε..

    Fotis Palamiotis
    Φωτογραφείο είχε και ο αδελφός του στη Λάρισα.
    Θρυλείται ότι στη βιτρίνα του μαγαζιού δέσποζε η φωτογραφία του "αρχηγού", όπως λέγεται ότι τον αποκαλούσαν.
    Δεν ξέρω κατά πόσον ισχύει.

    Petros Kozakos
    Γιώργος Χαρωνίτης από το 1972 μέναμε στην ίδια πολυκατοικία, εμείς στον 3ο όροφο, εκείνος στον 1ο.
    Σε όλον τον Χολαργό αυτός είχε τραβήξει τις φωτογραφίες ταυτότητας και διαβατηρίου.
    Φίλος με τον Τζίμμυ Πανούση και Βέκιο από τις Μουσικές Ταξιαρχίες.
    Κύριος με Κ.

    Χρήστος Πριτσαπίδουλας
    Φωτογράφος το επάγγελμα...

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Το 'παμε. Κοίτα και τα σχόλια.

    Χρήστος Πριτσαπίδουλας
    τώρα το διάβασα.

    Tanas Atanasoff
    Το καλοκαίρι του '18-αν θυμάμαι καλά- είχε έρθει για λίγες μέρες στη Βελίκα της Λάρισας να κάνει κανένα μπάνιο στη θάλασσα, σε ένα ξενοδοχείο ακριβώς δίπλα από εκεί που μένουμε, και πέτυχε τον (πλέον) μακαρίτη τον μπαμπά μου ένα πρωί, κάθησαν για καφέ, γνωστοί από την παλιά Λάρισα γαρ! Ποιος ξέρει τι να θυμήθηκαν άραγες...!!!!

    Kosmas Vassiliou
    Ήταν επίσης ο "Σείζης" στο Χριστός ξανασταυρώνεται.

    Πάνος Παπαστεργίου
    τό φαγε το γιουσουφάκι...

    Anastassios Anastassiou
    "Νατα τα πουλάκια μου", από την ταινια: "Στην παγίδα του σεξ και του εγκληματος", αν ενθυμούμαι καλώς. Κινηματογραφος Όσκαρ της Ξάνθης, με δύο ταινίες, καράτε και σεξ. Αναπαυσου εν Ειρήνη Κ.Γ!

    Alex Apostolakis
    Εγω θα ηθελα να σταθω σε εκεινο το φοβερο''Ηταν αξιος'' του 1982,στο οποιο αυτοπαρωδειται και μαλιστα με επιτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Stathis Nikokavouras
      κολητος του μεχρι και την τελευταια μερα που εφυγε και διπλα του ηταν ο δημητρης λουκακης της ερα σπορ που γνωρισες στο κυταρο οταν επαιξαν οι black strat ..στις φωτο που ανεβασε ο λουκακης αναφερομενος στην ζωη του,και σε κατι που αφησε κενο στην αρνηση του να παιξει στο εξπρες του μεσονυχτιου να κανει τον τουρκο οπως ειχε κανει και στο χριστος ξανασταυρωνεται ,και τις επιμονες προσπαθειες του αλαν παρκερ του σκηνοθετη και αυτος να αρνειται...μεσα απο τις φωτο βλεπεις ενα παιδαρα πριν 40 χρονια ,ψηλο χαμογελαστο και στο τελος του χρονου που ειχε σε αυτη τη ζωη πριν ενα χρονο να εχει γινει 1,50 αλλα παντα με το ιδιο χαμογελο..εδω στο τελος και πριν 40 χρονια και βαλε, στην αλλη φωτο δεξια ,και στη μεση το αλλο αστερι του σεξ ο τελης σταλονε ...καλο του ταξιδι ..

      Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
      Και αναρωτιόμουν, που το ξέρω αυτό το όνομα... Λουκάκης... Λουκάκης... γιατί έπαιξε πολύ στα μίντια σήμερα. Αυτός το ανακοίνωσε.

      Vassilis Serafimakis
      απίστευτη φωτογραφία. (Χρόνε άτιμε!)

      Bill Randen
      Ήταν αρκετά πειστικός σε ένα μικρό ρόλο, σαν πληρωμένος ελεύθερος σκοπευτής δολοφόνος, στο "Συνωμοσία στην Μεσόγειο" (the navel, 1975) του Γεωργιάδη, με πρωταγωνιστή τον Κομνηνό

      Κώστας Ρεούσης
      Θυμάμαι, το διάβασα δηλαδή, πως στο πρώτο Φεστιβάλ Καλτ Κινηματογράφου στην Αθήνα, όπου ήταν και τιμώμενο πρόσωπο, είχε πει ανεβαίνοντας στο βήμα: "Γεια σου λαέ, της τσόντας, του σουτιέν, και της κιλότας". Συλλυπητήρια στους οικείους του.

      Stelios Panaras
      Τον ειχα δει σε "χαμενη" και πετσοκομμενη απο τη Χουντα action movie, στο Greek Cult Film Festival στο Gagarin, το οποιο, για ελληνικη παραγωγη δεν ηταν πολυ κακο.
      Επαιζε το ρολο του αρχιμπραβου.

      George Ioakeimidis
      Χωρίς την Τίνα Σπάθη, μπουρουχα η ταινία!

      Mike Papas
      https://youtu.be/9Lyeh6QW72o
      Εδω, αγνωριστος ο 28χρονος Γκουσγκουνης....!!!
      Γκουσγκούνης - Χόρν δύο ιερά τέρατα συναντιούνται

      Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
      Έχουμε και με Καρέζη...
      https://www.youtube.com/watch?v=zER1dLmRsDY
      Τζένυ Καρέζη - Κώστας Γκουσγκούνης

      Διαγραφή
  3. Σχόλια από το fb στο ποστ "Στις παλιές ταινίες του Γκουζγκούνη εμφανίζονταν ενδιαφέροντα πρόσωπα"...

    Γιώργος Χαρωνίτης
    Πάντα σε άσχετες φάσεις εμφανίζονται!
    Η Σεξοβόμβα του Σεξ!

    Valadis Terzopoulos
    Φοβερό πάντως το striptease της Τζωννη στη Λεωφορο....

    νικος ηλιοπουλος
    Ψωμωμένη πάντως η Βίκυ, έπαιζε άνετα και στη δεύτερη ταινία!

    θωμας σταμκος
    Φαριντα στην γειτονιά μου

    Nikolas Fotakis
    E, όταν βρεθεί, πάλι εδώ είμαστε

    Γιώργος Γιαννόπουλος
    Από βίντεο που υπάρχει online

    Nikolas Fotakis
    το 'KOALA' πόθεν;

    Γιώργος Γιαννόπουλος
    Μάλλον "υπογραφή" αυτού που έκανε την ψηφιακή μετατροπή του βίντεο.

    Ntinos Sarandopulos
    βάλτο όλο το βίντεο ρέ ..... να δούμε και τίποτα

    George Ioakeimidis
    Σπά - θη, θέλουμε! Σπά - θη, θέλουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σχόλιο από το fb στο ποστ "Και κάτι που σχετίζεται με τον Γκουζγκούνη και που το είχα γράψει πριν από 10 χρόνια."...

    Δημοσθένης Ταχταλίδης
    Ο Γιώργος Βάρσος είχε κάνει δεύτερες φωνές στην Πόλυ Πάνου στον δίσκο "Και τώρα μόνη" (1977) σε μουσική Σωτήρη Σακελλαρίου και στίχους της αείμνηστης Βαρβάρας Τσιμπούλη. Εξαιρετικός δίσκος που αξίζει να προσεχθεί. Και ένα δείγμα. https://www.youtube.com/watch?v=0hAyIRE7qxo
    Αγάπη δηλητήριο - Πόλυ Πάνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχόλιο από το fb στο ποστ "Εγώ θα συνεχίσω τα ποστ για τον Γκουζγκούνη και σήμερα, για τρίτη μέρα εννοώ."...

    Ανδρεας Μπικουβαρακης
    Μόνο ο Μητσοτάκης έχει προτείνει να κατέβει υποψήφιος ο Φουρθιώτης. Όλοι οι άλλοι είναι γατάκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σχόλια από το fb στο ποστ "Επειδή το είδα να γράφεται τουλάχιστον 2-3 φορές"...

    Pantelis Tsalouchidis
    Εγώ την είδα πρώτη φορά στο Ποπ και Ροκ

    Kostas Giannakis
    Ωραίες εποχές

    George Ioakeimidis
    Καλά μωρέ! Πώς κάνεις έτσι?
    Γκουζγκούναρος!

    Σπύρος Παπαδουλάκης
    Έγραψα στο Twitter εσώφυλλο με αυτή την φωτό. Είναι δόκιμος όρος; Ή εσώφυλλο νοείται το inlay με τους στίχους;

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Υπάρχει το insert, που είναι το ένθετο (που το έχω ακούσει και ως εσώφυλλο) και το inner sleeve, που είναι ο φάκελος που μπαίνει το βινύλιο με τους τυπωμένους στίχους. Αν και ορισμένοι με το "εσώφυλλο" ίσως να εννοούν και το μέσα μέρος του gatefold. Moυ φαίνεται πως το έχω ακούσει κι αυτό.

    Dimitris Zouzoulas
    Ανάπτυγμα ή/και σαλόνι, νομίζω είναι πιο σωστό

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Μπορεί να είναι σωστά κι αυτά, αλλά δεν λέγονται πουθενά στην πιάτσα (του δίσκου).

    Mparpa Mimis
    Σαλόνι λέγεται στα περιοδικά συνήθως..

    Christina Kaouni
    Πολύ σωστά!

    Labis Vasilatos
    Σωστός

    Fanis Papadopoulos
    μην τους το κανεις δυσκολο με ορους gatefold και τετοια , να γραψουν για κανα like γινεται η δουλεια και οτι ειναι μεσα σε ολα

    Spyros Marmarinos
    ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΜΠΕΡΤΟ.....ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΤΕΛΛΥ ΣΤΑΛΟΝΕ

    Konstantinos Dedes
    Και μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα πάρα πολύ ποιοτικό- συνθετικά/ηχητικά μιλώντας- album που η παραφιλολογία του επισκίασε την καθαρά μουσική του αξία.

    Bekiaris Giorgos
    τρομερο αρχειο εχεις Φωντα....

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Πάντως η συγκεκριμένη φωτό Γιώργο, με Γκουσγκούνη και Ταξιαρχίες, βρίσκεται και στο δίκτυο.

    Bekiaris Giorgos
    δεν την είχα δει Φώντα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς να το έχω αναλύσει, οι όροι που πάντα χρησιμοποιούσα για ένα δίσκο που διπλώνει, είναι:
      Εξώφυλλο - Οπισθόφυλλο - Εσωτερικό (όταν ανοίγουμε το δίσκο) - Εσώφυλλο (ο φάκελος που μπαίνει το βινύλιο) - Ένθετο (επιπλέον φύλλο με στίχους, φωτογραφίες – αν υπάρχει).
      Stevie K.

      Διαγραφή
  7. Σχόλια από το fb στο ποστ "Τι να φτουρήσουν τα 13 μποφόρ μπροστά στα 23..."...

    Ntinos Sarandopulos
    https://www.eleftheria.gr/m/πρόσωπα/item/95211-η-ιστορία-του-κινηματογράφου-σε…
    -συλλογή.html
    Η ιστορία του κινηματογράφου σε… συλλογή!

    Θανάσης Ζελιαναίος
    Στο μεταξύ υπάρχει και μία φοβερή σύμπτωση με το όνομα αυτού που υπογράφει το άρθρο. Δημήτρης Βάλλας λεγόταν και ένας καραφλός που έπαιζε στα 80ς σε τσόντες και τον είχαν πασάρει σαν τον διάδοχο του Γκουσγκούνη. Ξέρω μία μόνο ταινία του, την "Βρώμικη Παρέα". Έπαιζε και ο Ζορζ Τσάπελας εκεί.

    Γεώργιος Ευαγγέλου Κουκουσούλης
    κάποιες από τις ατάκες που υποτίθεται ανήκουν στον Γκουσγκούνη είναι του Δημήτρη Βάλλα!

    Λαφτατζής Χρήστος
    αυτό το ΣΟΥΠΕΡ-ΣΕΞ αντί για σέξυ πρέπει να ήταν χαρακτηριστικό κάμποσων δεκαετιών

    Γιάννης Τν.
    Ωραίες αφίσες που γινόντουσαν από καλλιτέχνες γραφίστες στην κυριολεξία στο χέρι. Με πενάκια , άπντεκ, ψαλιδακια ,κοπιδάκια ....
    Πολύ πρίν τα κομπιούτερ επιβάλουν την μαζική αισθητική... Ένας νοσταλγός του ψαλιδιού και του μολυβιού...
    Να Σαι καλα κυρ-Κώστα! Πόσα δεν μας θύμισε...

    Kwstas Agas
    "όλα τα λεφτά" τα "αστεράκια" που έβαζαν στις φωτογραφίες εκεί που βρίσκονται οι γυναικείες ρώγες!! Τα θυμάμαι κι εγώ και μού έκαναν εντύπωση !!!!!

    Φώντας Δισκορυχείον Τρούσας
    Εγώ τα έβαλα τώρα...

    Kwstas Agas
    ααα ... γι' αυτό είναι κόκκινα ... διότι εγώ στα διαφημιστικά εφημερίδων, έξω απ' τα σινεμά πέριξ της Ομόνοιας κλπ τα θυμάμαι μαύρα τα αστεράκια ....

    Dionisis Krokos
    Έχει μια επική σκηνή αυτή η ταινία, στην οποία ο Γκουσγκούνης και η συμμορία του (που ψάχνουν κάτι διαμάντια), αφού έχουν "περάσει καλά" με κάτι κοπέλες στις αμμουδιές, βρίσκονται λιωμένοι κάτω από τον ήλιο και ο αρχηγός (Γκουσγκούνης) λέει εκνευρισμένος: "Σπαταλήσαμε μια μέρα άσκοπα!"

    Vassilis Serafimakis
    spent our day

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σχόλια από το fb στο ποστ ">>Εκβιάζει ο Ερντογάν: Δεν έχουμε θετική διάθεση για την ένταξη Φινλανδίας - Σουηδίας στο ΝΑΤΟ<<"...

    Σπυρίδων Παπαδημητρίου
    Οι ξενες εννοιες μαρενουν τσ ανθρωποι.

    Hermis Kefalas
    δεν τίθεται θέμα ντροπής με τον ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με τις απόψεις του. Την έχει υπερβεί σαν έννοια.

    Γιάννης Φρέρης
    Αυτό με μια λέξη το λένε διπλωματία. Δεν υπάρχει κανένας εκβιασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή